Приятелката на принц Хари изплашена от кралското семейство

Приятелката на принц Хари е изплашена от кралското семейство и иска връзката й с внука на кралицата да се развива с по-бавни темпове. Нейни приятелки информирали медиите, че Кресида е уплашена от мисълта да живее според кралския протокол. Тя...

Приятелката на принц Хари е изплашена от кралското семейство и иска връзката й с внука на кралицата да се развива с по-бавни темпове.

Нейни приятелки информирали медиите, че Кресида е уплашена от мисълта да живее според кралския протокол. Тя споделила на близките си, че не планира скоро да става част от кралското семейство.

"Тя за нищо на света няма да се подчини на кралските закони", разкри източник, пожелал анонимност. Според слуховете Кресида е разговаряла с Кейт Мидълтън, която й "пояснила" какво да очаква, ако се омъжи за принц Хари.

Кралицата от своя страна уведомила внука си, че ще бъде много разочарована, ако той не си намери достойна съпруга до 30-тия си рожден ден. Но приятелите на принца не са уверени, че именно блондинката е жената за него, защото тя е с твърде свободен дух и едва ли някога ще се адаптира към кралските задължения.

 

източник: бгнес