Красивият мъж: инструкция за употреба

Някои момичета се страхуват от красивите мъже. Абсолютно напразно!

 
 

Някои момичета се страхуват от красивите мъже. Абсолютно напразно!

Въобще не е трудно да създадеш връзка с красавец – разбира се, ако знаеш как правилно да се отнасяш с него. А Cosmo има готова инструкция за теб. Няма нищо сложно, честна дума!

Галерия: С кои мъже НЕ трябва да се срещаш...

Виж всички снимки

Запознанството

Като за начало трябва да си подготвена за това, че ще ти се наложи всичко да правиш сама. Красивите мъже не умеят да се запознават, жените просто не им дават шанса да се научат. Веднага щом красавецът достигне възрастта, в която сексът вече е законен, някоя самоуверена девойка го взема под крилото си. И нищо не се променя с годините – жените си прехвърлят красавеца една на друга като щафета. Освен това хубавите мъже се страхуват от жените – просто защото са имали много партньорки и по закона за големите бройки, между тях са попадали и съвсем ненормални личности. Така че не се учудвай, ако те гледа така, сякаш си опряла спусък в него. Той просто чака интригата, така е свикнал. И най-накрая, красивият мъж с лекота може много да те нарани, просто защото не е свикнал да цени женските чувства. А и защо да ги цени – утре няко друга ще му поднесе същите чувства на тепсия. Така че бъди готова за това, че той може не просто да ти откаже, ами да ти откаже с такива думи, че ще ти се прииска да вземеш една лопата и да му разбиеш прекрасната физиономия.

Първата среща

Горещо ти препоръчвам културна програма – отидете на кино или театър. Просто защото в полумрака на красавеца ще му е трудно да те зяпа, което значи, че няма да седиш под кръстосания огън на канещи женски погледи. Разходете се в парка – там може да намерите уединени кътчета, където не бродят всякакви усмихнати хиени с крака, започващи от ушите. А ако все пак сте избрали ресторант, не си купувай нова рокля и не експериментирай с прическата: така или иначе ще те изядат с поглед с мисълта „Какво е намерил в нея?, но с обикновената си външност ще се чувстваш по-уверено. Разбира се, доколкото е възможно.

►►►ВИЖ ТУК: 15 въпроса за първа среща (освен обичайните)!

Първият разговор

От ранна детска възраст красавецът е заобиколен от жени. В детската градина момиченцата са го канели да си играят на семейство, в училище е бил сред любимците на всички учителки, в университета състудентките му с удоволствие са споделяли лекциите си с него. Общо взето, добре разбира мисленето ти. Няма никакъв смисъл да прибягваш до типичните хитрости, които действат при мъжете, които не са разглезени от женско внимание. Бъди себе си и казвай истината. Ще го оцени. Защото всички го лъжат, всички искат да изглеждат като феи пред него. И не му задавай неудобни въпроси от сорта на „Кои са приятелите ти?” Приятелите му са жените и той прекрасно разбира, че не ти е много приятно да го чуваш. А на него не му е много приятно да го казва. Сплотеното мъжко общество не приема красавци, така стоят нещата. И той е много тъжен от това. 

Първият ви секс

Наистина това е онзи момент, в който всичко ще се реши. Защото ти имаш реалния шанс да попаднеш на нарцис, и ще го разбереш точно в леглото. Нарцисът ще легне удобно и ще те погледне сякаш казва: „Е, хайде, задоволи ме”. Ще е смешно да го изгониш точно в този момент. А ако красавецът се старае – имаш късмет, той е нормално момче. Просто много красиво! Е, всеки си има своите недостатъци, какво толкова. Но пък сексът с красив мъж е нещо много приятно. Той е имал много жени преди теб, помниш ли? Повторението е майка на знанието. Отдавна преди да се запознае с теб е получил своята почетна грамота.

►►►ВИЖ ТУК: 5 неща, които ще променят изцяло любовния ти живот!

Първата фаза на сериозната връзка

На този етап няма да се случи нищо по-особено – всичко ще е като обикновено. Безкрайни разговори по телефона, дребни караници и бурни сдобрявания, пеперуди в стомаха – такива работи. Можеш да се почувстваш като героиня от филма „Бриджит Джоунс на ръба на разума”. „Бриджит, пак ме зяпаш, докато спя. Стига!” Така-така.

Втората фаза на сериозната връзка

Най-вероятно ще решите да живеете заедно и точно тогава тя ще те погълне. Ревността. Защо закъснява с 15 минути? Защо тая змия Александра Лилова постоянно му звъни? Защо е толкова мълчалив? Той крие нещо! И няма значение, че е закъснял, защото в магазина не е имало от любимото ти вино, че Александра Лилова е на 78 години и е първата му бавачка, и че мълчи, защото вчера е предал проекта си, над който е работил три денонощия, без да вдига глава, и просто няма сили да говори. Ти си готова да разбереш всичко това, но не можеш да заповядаш на сърцето си. То чака измяната. В действителност е безсмислено да се бориш с ревността. Трябва просто да я преживееш, като шарката. И е важно да разбереш следното: не веднъж са зарязвали красавеца ти и той съвсем не иска това да се повтори. Защо са го зарязвали? Ето защо. Заради мъчителната ревност. Малцина искат да живеят на тръни. Самият факт, че тези тръни са напълно въображаем елемент от пейзажа, е подробност.

Галерия: Какво казва хороскопът ти за сватбената церемония, която...

Виж всички снимки

И заживели дълго и щастливо…

Ако красавецът накрая ти направи предложение – не отказвай. Първо, красивият мъж е прекрасен стимул винаги да си във форма и да му подхождаш. А какво значи „да му подхождаш”? Означава ново палтенце, разбира се! Желателно всеки месец, да. Второ, когато си имате деца, ще се почувстваш като гений – е, а кой е износил и родил тази неземна красота? То-о-очно! И трето, красивият мъж винаги е балсам за сърцето, смисъл за самолюбието. Няма да увъртам – на всеки е приятна леката завист на околните, така сме устроени. И най-основното: красивите мъже са като котките. По принцип има за какво да ги плеснеш с пантофа, но пък той те гледа с огромните си очи и ръката ти се смъква. А това е, защото любуването на красотата укрепва нервната система, и удължава живота. Това е факт, между другото.