Кралското семейство отсече: Кейт и Меган не са врагове

Кралското семейство коментира слуховете за враждата между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Кралското семейство коментира слуховете за враждата между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Всички обожават стила на Меган Маркъл: защо - виж в галерията долу.

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►►Колко са високи Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Това, че има напрежение в отношенията между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, е топ темата през последната седмица. Тя дори излезе извън контрол и това накара кралското семейство да пусне официален коментар. Поводът са новите съобщения в пресата, че Кейт загърбила Меган заради грубото й отношение със служителите, работещи за херцогинята на Кеймбридж. Официалният представител на двореца Кенсингтън опроверга тази информация пред британския The Sun:

„Никога не е имало нещо подобно“, кратко и ясно заявиха от двореца.

Това опровержение, макар и лаконично, е странно: кралското семейство никога не коментира слухове и игнорира всички клюки.

Този път обаче явно работите са направили сериозен завой, щом като е взето решение да се излезе с официална информация по въпроса.

Слуховете, че двете херцогини не се харесват, се носят отдавна, но се засилиха, когато стана известно, че Меган и Хари скоро ще напуснат двореца Кенсингтън и ще живеят в резиденцията в Уиндзор.

Стил и женственост с име Кейт: в галерията долу.

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

Самите участнички в скандала не коментират ситуацията, но пред публика се държат подчертано дружелюбно. Преди броени дни Кейт разказа колко са щастливи, че Меган и Хари скоро ще станат родители.