Кралски лайфхак: тайната, с която Мидълтън изглежда с 10 години по-млада

Тайната за перфектното лице на принцесата се оказа проста и евтина.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

40-годишната Кейт Мидълтън използва специална техника за гримиране, за да изглежда по-млада и красива. Оказа се, че всичко е супер просто и не е нужно да харчиш много пари, за да постигнеш желания резултат.

Гримьорът от британската компания FalseEyelashes Шафран Хюз отбеляза, че принцесата на Уелс може да се похвали с перфектно овално лице и това не е резултат от пластична хирургия. Според нея Мидълтън отказва пудра и база за грим, които обикновено подчертават дори малките бръчици и изсушават кожата. Вместо това британката използва тониран хидратант, който придава блясък на кожата.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

"За визуалното повдигане на скулите на Мидълтън помага обикновения мек розов руж, който тя прилага върху скулите, казва гуруто на красотата пред Express. - Този малък трик създава илюзията за по-високи скули – почти като обикновен лифтинг на лицето „направи си сам“. Сбогувайки се с матовата основа и пудрата, Кейт губи поне десет години“, уверява Хюз.

Устни като от филм: най-романтичната тенденция за тази есен

Вижте повече

Устни като от филм: най-романтичната тенденция за тази есен

Не е тайна за никого, че "естественият грим", който изглежда дори и без капка грим по филмите - се постига с много професионализъм и грим...