Кралицата се готви за среща с правнучката си

► Първата среща на двете дами е съвсем близо. ► Стана ясно кой е бил единственият човек, помолил Меган и Хари да не напускат двореца още в самото начало.

► Първата среща на двете дами е съвсем близо.
► Стана ясно кой е бил единственият човек, помолил Меган и Хари да не напускат двореца още в самото начало.

Меган Маркъл: всички обожават стила й!​ Виж защо в галерията по-долу:

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►► Любопитните факти около името на Лилибет

Припомняме, че Лилибет Даяна се роди на 4-и юни и оттогава кралицата е виждала само снимки на най-малкото дете в общия чат на кралското семейство, който според слуховете самата Елизабет е създала.

Наскоро стана известно, че Хари и Меган планират да летят до Обединеното кралство, за да кръстят Лилибет в Уиндзор (там е кръстен и самият принц Хари): "Хари каза на някои хора, че искат да кръстят Лили в Уиндзор, точно като самия него и като Арчи", съобщава западна медия.

Херцозите на Съсекс планират да се завърнат във Великобритания през септември. Може би именно на това пътуване ще се проведе и кръщението на Лилибет и кралицата ще види за първи път единадесетата си правнучка. Как точно ще се случи това - публично или не - все още не е известно, но последователите вече очаква с нетърпение момента, в който двете страни ще се срещнат.

По повод на размириците, които вече продължиха доста дълго в кралското семейство, стана известно, че все пак е имало един човек, който е помолил Меган и Хари да се вразумят и да не напускат семейството, но въпреки това двойката обяви своята независимост и реши да напусне и да живее отделно.

Камила, съпругата на принц Чарлз и херцогиня на Корнуол, е посъветвала Меган да се съсредоточи върху положителните аспекти на брака си и да "игнорира бурята", за да не взема прибързани решения, съобщават западни медии.

Изданието отбелязва, че Камила също се е сблъсквала с негатива и враждебността на придворните заради връзката й с принц Чарлз в миналото. Вероятно това е била и причината заради, която тя се е опитала да подкрепи Маркъл.