Кралицата на класиката: Селена Гомес и ТАЗИ черна рокля

Не веднъж сме я виждали в подобни рокли, а сега отново ни убеди, че няма нищо по-стилно от класическите визии. Така че, ако не знаеш какво да облечеш за някоя специална вечер, заложи на нещо, което се е доказало безброй пъти във времето.

от

© Getty Images

Селена Гомес присъства на събитието Variety 2022 Hitmakers Brunch в Лос Анджелис. Певицата си тръгна с наградата за филмова песен на годината. Става въпрос за новия й документален филм за Apple TV+, „My Mind & Me“. Селена ни впечатли и с още нещо. Визията й и този път беше една от най-забележителните.

Просто се влюбихме в черната й миди рокля на Totême. Тя беше без ръкави и изработена от меко кадифе, разкроена под колената, оформяйки елегантни къдръчки на подгъва, който завършваше точно над глезените й. Така успяхме да хвърлим и един поглед към обувките й – лачени черни чехли с дебел ток. За завършек Селена добави и няколко гривни в златно и черно. Що се отнася до грима, заложи на опушени сенки и светлорозови устни.

Селена Гомес призна, че не може да роди

Селена Гомес реагира на обвиненията, че е лоша приятелка

© Getty Images

Документалният филм на Гомес разглежда някои много лични аспекти от живота й, включително борбата й с лупуса и диагностицирането й с биполярно разстройство. Нейната майка Манди Тийфи наскоро говори за това колко тежко е било да помогне на дъщеря си в най-трудните й години. Дори сподели, че не иска да гледа филма.

Стилът на Селена Гомес от 2007 г. до днес, виж долу в галерията:

Галерия: Стилът на Селена Гомес от 2007 г. до...

Виж всички снимки

Селена Гомес празнува излизането на филма си на пижама парти с Никола Пелц

Вижте повече

Селена Гомес празнува излизането на филма си на пижама парти с Никола Пелц

И двете носеха сладки розови копринени комплекти