Кралица Рания се оправдава във Facebook

Обичаната кралица на Йордания Рания се оправда в социална мрежа за прекалено скъпите си тоалети.

Обичаната кралица на Йордания Рания се оправда в социална мрежа за прекалено скъпия си гардероб.

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

Кралицата на Йордания изненада мнозина, публикувайки във Facebook пост, посветен на дрехите си и на това как гардеробът й се обсъжда в социалните мрежи и в пресата. От името на жената на краля Абдула II в социалната мрежа се появи пост, написан с цел, както е казано в него, да освети темата, която често вълнува обществеността.

►►►Странните модни правила на кралското семейство.

Кралицата се изказа против обвиненията по свой адрес, че харчи прекалено много пари за тоалети. Както е казано в посланието, съпругата на главата на кралството се стреми да представи страната си по правилния начин и следи за разходите, които се правят. Според нейното мнение, стойността на тоалетите, с които тя се появява пред публиката, невинаги е правилно посочена в пресата, защото за нея не трябва да се съди по цената на дребно в магазина.

„Голяма част от тоалетите на Нейно Величество са под наем или подарени или купено на ниска цена“, се казва в съобщението.

Кралицата на Йордания опроверга информацията за разточителството си и отбеляза, че гардеробът на жените на лидерите на различните страни често е обсъждан с лъжливи данни. А така се създава изкривена картина на действителността.