Крал Чарлз III: Когато работиш от седмица, а вече всичко те вбесява

В социалните обсъждат поведението на крал Чарлз III и отношението му към придворните.

Публиката не остана безразлична към сприхавата реакция на крал Чарлз III.

© Getty Images

В мрежата се появи видео, на което се забелязва, че монархът е раздразнителен и си го изкарва на придворните.


В едно от видеата той емоционално блъска предмети на масата и прави забележка на персонала. Във второто видео той се ядосва, защото е сложил грешна дата на документите, както и заради разтекла се писалка. Кралят се разруга, даде писалката на съпругата си и напусна помещението: документите бяха подписани кралицата консорт Камила Паркър-Боулс.

Принц Чарлз отива на съд

Вижте повече

Принц Чарлз отива на съд

Завихря се нов кралски скандал: лондонската полиция завежда дело срещу благотворителния фонд на принц Чарлз.

Въпреки че имаше различни слухове за отношението на краля към неговите подчинени, след като Чарлз III се възкачи на трона, той, както се казва в социалните мрежи, започна да се държи по-сурово, за което критиките не го подминаха.

Кралят отново полудява“, „Изцапа ръцете си с мастило, докато записваше в книгата за посетители на кралската резиденция на замъка в Северна Ирландия: „О, Боже, мразя това. Не мога да понасям тези ш*бани глупости повече", „ Той правеше впечатление на толкова спокоен и приятелски настроен човек, докато не стана крал“, коментират в Telegram.

Видеото се обсъжда и в Twitter.

„Представете си драмата, ако Меган Маркъл се държеше така. Всеки веднага би казал, че е "неподходяща", "раздразнителна" и "арогантна", пише потребител @SholaMos1.

Крал Чарлз III стана британски монарх след смъртта на майка си, кралица Елизабет II, която почина на 8 септември. Следващият по ред за трона е най-големият син на Чарлз III, принц Уилям, който е обявен от краля за принц на Уелс.

Принц Чарлз: Държа Меган и Хари да ми доведат децата

Вижте повече

Принц Чарлз: Държа Меган и Хари да ми доведат децата

Принц Чарлз настоява Меган и Хари да доведат децата в двореца, за да прекарат време с роднините си. Херцозите на Съсекс отказват.