Краят за Били Айлиш дойде

Певицата се раздели с гаджето си. Завинаги.

Снимка: @billieeilish

Певицата се раздели с гаджето си. Завинаги.

Всеки емблематичен аутфит на Били Айлиш от червения килим, виж в галерията по-долу:

Галерия: Всеки емблематичен аутфит на Били Айлиш от червения...

Виж всички снимки

►►► Били Айлиш се появи с нова прическа и ново гадже

Сърцето на една от най-актуалните изпълнителки на планетата отново е свободно. Изглежда, че всички фенове очакват нова доза драма.

Песента Bad Guy в репертоара на Били Айлиш се оказа пророческа. Нейният любим Матю Тайлър Уърт сега претендира умело за тази роля. Актьорът лично потвърди новината за раздялата в социалните мрежи, но посочи, че всички слухове за изневярата му са откровена лъжа: „Никой не е изневерил на никого. Понякога връзките просто приключват. Толкова е просто... Опасно е да се създават слухове и да се луже в интернет!”, пише в личния си профил Матю.

Снимка: @corduroygraham

Връзката на Уърт с Айлиш постави неизвестния актьор в центъра на светлината на прожекторите, като феновете припомниха на обществото старите му расистки публикации в социалните медии. Скоро след това той трябваше да се извини за коментарите си. Матю обаче и до днес проявява агресия към последователите си в самостоятелни публикации, като остро коментира всички нападки и обвинения срещу себе си.

Самата Били Айлиш все още не е коментирала публично раздялата. В момента тя отлетя за концерт в Германия и засега по нищо не личи, че има душевни терзания около раздялата.