Край на митовете: сексът не може да бъде като в порното!

Сексът може да бъде като по порно филмите?! Не, не може!

 
 

Сексът може да бъде като по порно филмите?! Не, не може!​

По някаква причина някои мъже (да бъдем честни: повечето от тях!) са решили, че порното е практическо ръководство за секса. И с упоритост от време на време повтарят това, което показват там... Това често води и до разногласия във връзките и в разминаване на очакванията.

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► 5 палави идеи за по-пикантен секс

Затова няма да ни омръзне да разкриваме тайните: кое от това, което е показано в порното, е по-добре да не се повтаря в реалния живот...

► Сексът за два часа е много изморителен, особено когато интензивността на акта не намалява. Според статистиката сексуалният акт протича около 25 минути (10 за прелюдия и 15 за всички останали радости от живота).

► Мръснишките изражения в леглото са подходящи, но в разумни граници. На никое момиче няма да й хареса, ако партньорът й се увлече с обидите, нали?! Мхм, никак не е вълнуващо, отвратително е.

► Реално погледнато едно момиче се нуждае от поне 10-12 минути, за да се възбуди, а задачата на мъжа е да постигне това. В порното нещата не са точно такива...

► В 99% от случаите изразът „тройка“ ужасява момичетата и няма значение дали са две момичета и момче, или обратното. А според статистиката само 20% от момичетата някога са участвали в тройка. Изводите са за теб!

►►► Трите важни стъпки в секса (според психолозите)

► В действителност, са много редки случаите, когато прескочените прелюдия водят до невероятен секс. Директното преминаване към секса, както в порно филмите, в голям процент от случаите, води до болезнен полов акт. Това е много деликатен процес, по време на който е най-добре да се отдели време за малко игра, прелюдия и ласки. Много са малко момичетата, които не обичат половинката им да им говори с нежни думи, да се интересува как се чувстват и какво искат. Както и колко са секси, разбира се!