Крадци се опитаха да задигнат автомобилите на Ким Кардашиян

Ким продължава да страда от набезите на обирджии.

© Getty Images

Неизвестни се опитаха да оберат дома на американската тв риалити звезда Ким Кардашиян и съпруга й Кание Уест, съобщи порталът за новини от света на шоубизнеса Entertainment News.

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

По негови данни, двама крадци проникнали на територията на имението на звездната двойка в Лос Анджелис, Калифорния. Те обаче не успели да влязат в дома. Тогава единият се опитал да ограби паркираните отпред три автомобила, докато другият се криел в сенките. Той успял да вземе оставения в една от колите iPhone. Крадците така и не успели да си тръгнат с нищо, тъй като се намесила охраната и те трябвало светкавично да изчезнат, при което в суматохата смартфонът паднал на земята.

►►► Ким Кардашиян: "Селфитата се изтъркаха"

Двамата обирджии обаче не искали да останат без никаква плячка и се насочили към дома на известната тв водеща Кейти Грифин, живееща в съседство. Грифин стана печално известна, след като в знак на протест се снима с окървавена маска, наподобяваща лицето на президента Доналд Тръмп. При нея обаче крадците имаха повече успех. Там те също не влязоха в дома, но успяха да отворят колата й и да отмъкнат дамската й чанта отвътре.

През октомври миналата година Ким Кардашиян бе ограбена в Париж. Тогава крадците успяха да отнесат бижутата на риалити звездата. Общата стойност на откраднатото бе около 9 млн. евро.

Източник: бгнес