Козметичната палитра на Джиджи Хадид се разпродаде за 90 минути

Супермоделът продължава да жъне феноменални успехи на всички фронтове.

© Instagram @gigihadid

Ексклузивната козметична палитра, създадена от супермодела Джиджи Хадид за Maybelline, бе разпродадена за по-малко от 90 минути след официалното й пускане на британския пазар в петък.

Галерия: 14 грим трансформации, които ще те удивят

Виж всички снимки

За Джиджи това е първа подобна колаборация. Не е обаче случаен изборът й предвид факта, че тя работеше в продължение на 2 години с Maybelline като тяхно рекламно лице.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Т.нар. Jetsetter Palette цели обединението на най-важните елементи от грима на една жена в една единствена кутийка. Под капака са скрити контурираща пудра, руж, хайлайтър, коректор, както и червило, сенки, прахообразна очна линия, мини спирала за мигли, три четчици за нанасяне на продуктите и огледалце.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

„Винаги съм искала да притежавам палитра, която просто да метна в дамската си чанта или ръчния си багаж и да знам, че разполагам с всичко необходимо да си направя лек, ежедневен грим При това бързо и лесно. Не обичам да отварям цяла козметична чантичка в колата или самолета и да се притеснявам постоянно, че ще изпусна някой от продуктите или че няма да имам пространство, на което да си ги сложа, докато държа огледалото“, сподели Джиджи в Instagram по повод козметичното си творение.

►►► Мързеливке, ето как да почистваш четките си за грим

Тя дори издаде, че й харесва да експериментира с многообразните продукти в него и да променя функцията им. Така, например, тя понякога използва червилото вместо руж, сенките за очи за запълване на веждите, руж върху клепачите или пък коректор за база на червило в телесен цвят.

Източник: бгнес