Коя е жената до Лиъм Пейн?

Лиъм Пейн за първи път показа новото момиче до себе си. Какво успяхме да научим за нея?

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Бившият член на момчешката група One Direction Лиъм Пейн има нов роман, за който стана ясно от тематичната му публикация в Instagram за Хелоуин. Изпълнителят посети парти в центъра на Лондон в компанията на новата си половинка, чието име е Кейт Касиди.

Снимка: @liampayne
Снимка: @liampayne

Лиам и новата му приятелка Кейт, очевидно са заложили на горещите визии на Памела Андерсън и Томи Лий.

Източници твърдят, че въпреки ранния етап, връзката им се развива с бързи темпове и става сериозна.

"Лиъм е много влюбен... Те са луди един по друг. Кейт е диво момиче, все пак е само на 23, така че Лиъм ще си прекара добре с нея, със сигурност! Тя винаги посещава нощните клубове с него и изглежда обича Лондон толкова, колкото и Лиъм" - казва близък на двойката пред TheSun.

Лиъм Пейн иска да превърне сърцебиенето на сина си в песен

Вижте повече

Лиъм Пейн иска да превърне сърцебиенето на сина си в песен

Бившият член на One Direction наскоро се сдоби със син от певицата Шерил Коул и вече има планове за бъдещето на отрочето си.

Малко се знае за новата половинка на британския певец. Кейт е американска гражданка от британски произход по бащина линия.

Тя е приятелка с модела Шантел Джефрис и живее в Ню Джърси. Момичето е получило образованието си в колежа Чарлстън в Северна Каролина.

10 проблема на всяка жена в нова връзка

Вижте повече

10 проблема на всяка жена в нова връзка

Както ти, така и той, се изправяте пред важни дилеми в началото на връзката ви. Виж кои са те и как да ги преодолеете, за да...