Кортни призна: С Травис не можем да имаме бебе

Феновете очакват сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър, а звездната двойката се бори за дете.

Снимки: @kourtneykardash

Феновете очакват сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър, а звездната двойката се бори за дете.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента​, виж в галерията долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Кортни Кардашиян се омъжи в Лас Вегас

Не толкова отдавна двойката провокира слухове, че вече се омъжи в Лас Вегас, но това събитие се оказа спонтанно и не съвсем реално. И докато феновете чакат главната сватбена церемония, звездната двойка планира да има дете. Това разказа самата Кортни в нова поредица от риалити предавания за семейство Кардашиян. Но, за съжаление, досега техните усилия са били неуспешни.

Звездата признава, че това е много болезнена тема за тях. Те работят по въпроса съвместно с лекари и сега се подлагат на инвитро процедура: „Всеки път, когато видя коментари, че съм бременна или че съм напълняла, просто си мисля как могат хората да пишат такива неща, без да знаят цялата история. Тези хормонални лекарства ме доведоха до истинска депресия. Имам всичко, за да бъда щастлива, но тези хормони имат много силен ефект върху моето физическо и емоционално състояние“.

"Кортни и Травис наистина се обичат много и искат да създадат нещо красиво заедно, така че са изцяло фокусирани върху планирането на бременността. Въпреки че имат деца от предишни връзки, те се притесняват дали ще успеят да се сдобият с общо дете".