Кортни потвърди: Беше невероятна нощ!

Звездата сподели снимки от сватбата и разказа как точно се е случило всичко.

Снимка: @kourtneykardash

Звездата сподели снимки от сватбата и разказа как точно се е случило всичко.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента, виж в галерията по-долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Кортни Кардашиян се омъжи в Лас Вегас

Неочаквано за всички, Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха. След церемонията по връчването на наградите "Грами" и няколко шота текила, западни медии съобщиха, че двойката е избягала от партито и отишла в близкия параклиса, за да бъде венчана от Елвис Пресли, или по-скоро неговия двойник.

Както самата Кортни написа в своя Instagram - всичко се е случило спонтанно.

"Открих ги в телефона си... Имало едно време в една далечна, далечна земя (Лас Вегас) в 2 часа сутринта, след епична нощ и малко текила, една кралица и нейният красив крал се осмелили да излязат до бликия параклис, за да ги ожени Елвис (без лиценз и свидетелство). На практика - перфектно."

Снимка: @kourtneykardash

Снимка: @kourtneykardash

Музикантът също сподели интересни кадри, които затвърждават думите на западните медии, че двойката е била във видимо нетрезво състояние.

„Това беше идеята на Травис и Кортни беше много притеснена за това начинание. Планират малка сватба за края на тази година. И това беше забавно тренировъчно тичане“, споделя близък на двойката. Както е известно, тази церемония няма юридическа тежест, така че звездите все още не са официално женени.