Кортни отново отговори на дръзките коментари

Кортни Кардашиян реагира на спекулациите за бременност, след като публикува ново селфи по бельо в Instagram профила си.

Снимка: @kourtneykardash
Снимка: @kourtneykardash

Кортни Кардашиян сподели най-добрия отговор на слуховете за бременност, след като последното й селфи по бельо предизвика спекулации в Instagram.

Основателката на Poosh публикува колекция от великолепни огледални селфита в своя личен профил в Instagram, заснети зад кулисите на последната й линия Lemme. Снимките показват Кортни да позира по бельо, докато на един от кадрите е поставила едната си ръка на корема, което веднага предизвика коментари.

Снимка: @kourtneykardash
Снимка: @kourtneykardash

„Малко BTS от снимките на моята линия @lemme“.

Една от сестрите на звездата побърза да коментира, като написа: „Боже, ти си прекрасна“.

Феновете също бяха в пълна готовност да излязат напред с цял набор от комплименти за Кортни: „Истинско горещо тяло! Толкова освежаващо.“

Междувременно други започнаха да спекулират дали Кардашиян не е бременна, което накара риалити звездата да спре слуховете с брилянтен коментар.

Един последовател написа: "Чакайте малко, да не пропуснах, че е бременна?" А Кортни отговори на коментара: „Не, но си пропуснала липсата на жена с тяло.“

Това не е първият път, когато виждаме Кортни умело да стопира слуховете за бременността й. Преди това тя отвърна: „Наистина ли ще правим това всеки път, когато публикувам снимка?“ Междувременно под друга публикация тя отново написа на коментари за бременност: „Аз съм жена с ТЯЛО“.

Кортни и съпругът й Травис Баркър бяха много открити с феновете относно своето пътуване по пътя на съвместното родителство през последните шест месеца. Съвсем наскоро младоженците разкриха, че са спрели ин витро оплождането, като Кортни сподели пред Wall Street Journal миналата седмица: „Започнахме опити с ин витро оплождане, но аз спрях. Идва ми много. Трябваше ми почивка, за да се съсредоточа само върху сватбата и това, което се случва между нас“, продължи тя, добавяйки, че сега подготвя тялото си да започне процеса отново.

Кортни и Травис искат бебе

Вижте повече

Кортни и Травис искат бебе

Кортни Кардашиян и Травис Баркър планират да имат бебе!