Кортни Кардашиян провокира отново с визията си

Комбинира блейзъра си не с риза, а с полупрозрачен сутиен.

от

В събота, 4 юни, Кортни Кардашиян излезе на вечеря с новия си съпруг Травис Баркър. Те бяха заедно с децата от предишните си връзки. Двамата влюбени правят всичко възможно, за да обединят семейството си. Кортни има три деца от бившия си приятел Скот Дисик: Мейсън, Рейн и Пенелопе. Баркър има две - Ландън и Алабама.

Облечена, за да впечатлява, изцяло в черно, Кортни носеше макси блейзър, който бе закопчан върху полупрозрачен сутиен и мини пола. Красавицата допълни визията си с малко черно портмоне и чифт сандали на ток. Единственото, което контрастираше на черната й монохромна визия, бе червеният маникюр.

Кортни публикува снимки в Instagram, на които се подготвя за вечерта, така че феновете да видят всички части от крайния резултат, преди окончателното им сливане. На няколко от снимките тя говори по телефона, а описанието под тях гласи: „Здравейте, да, г-жа Баркър е, как мога да ви помогна?“.

В коментарите съпругът й написа: „Имам няколко идеи“.

Двойката наскоро се завърна от почивка в Портофино, Италия. Там беше третото им сватбено празненство, а преди него отпразнуваха началото на любовната си приказка в Лас Вегас и Санта Барбара, Калифорния.

„Травис наистина е невероятен баща. Това е една от причините да се влюбя в него. Той е много, много търпелив. Тъй като всички се познаваме добре, това улеснява сплотяването на семействата ни. Това е всичко, което някога бих могла да искам“, споделя Кортни в един от епизодите на предаването The Kardashians.