Кортни Кардашиян (гордо!) си показа стриите

Кортни Кардашиян качи снимки в социалната мрежа, на които не скри своите стрии.

Кортни Кардашиян качи снимки в социалната мрежа, на които не скри своите стрии, което предизвика похвали от страна на нейните фенове.

Виж сестрите от клана Кардашиян без и с грим в галерията по-долу:

Галерия: Сестрите от клана Кардашиян без и с грим

Виж всички снимки

►►► Какво иска Кортни Кардашиян

Сестрите Кардашиян често биват осъждани за ретушираните снимки, които качват в мрежата. Но не са малко и случаите, в които звездите на риалити шоуто се показват в истинската си форма и блясък на последователите си в Instagram, без допълнително разкрасяване и редактиране на снимките.

Тази седмица 40-годишната Кортни Кардашиян качи своя снимка по бански без ретуш и съответно получи комплименти за смелостта и честността си.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента, надникни в галерията долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Виж как отслабна Кортни Кардашиян

На пръв поглед това не е изненадващо, тъй като тя доста често публикува подобни изображения в публичното пространство. Този път обаче феновете на знаменитостта забелязаха, че тя не ретушира стриите на бедрата си. Кортни сподели тази снимка в Instagram, но не на личната си страница, а на страницата на Poosh lifestyle.

“Радвам се, че се осмеляваш да покажеш стриите си! Гордея се с теб!“, „Когато видиш стриите на снимката, разбираш че тя е истинска и че това е съвсем често срещано и естествено явление.“ - и още подобни коментари написаха последователите на модела в социалните мрежи.