Кортни Кардашиян счупи годежния си пръстен

Кортни Кардашиян призна, че е унищожила годежния си пръстен за 1 милион долара: „Това ме доведе до нервен срив“.

Кортни Кардашиян призна, че е унищожила годежния си пръстен за 1 милион долара: „Това ме доведе до нервен срив“.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Бебе на хоризонта? Според фенове Кортни е бременна

Миналата есен Травис Баркър предложи брак на Кортни Кардашиян. Тогава барабанистът на пънк групата Blink-182 подари на любимата си бляскав диамантен пръстен, ръчно изработен от известния бижутер Лорейн Шварц, чиято цена възлиза на около 1 милион долара.

Кортни гордо показа бижуто веднага след заветното "ДА!". Но сега, няколко месеца по-късно, стана известно, че Кардашиян е счупила пръстена. Самата тя разказа това в нов епизод на The Kardashians. Оказва се, че звездата случайно е стъпила на пръстена.

„Седях на пода, сгъвайки суичъри, свалих пръстена и го сложих до мен на пода, мислейки, че ще е безопасно, щом е около мен. Тогава трябваше да стана и да се покача, за да взема нещо от шкафа отгоре и когато слязох, стъпих на пръстена“.

„Плаках няколко часа. Тогава се обадих на Травис и казах: Направих нещо много, много лошо - а той ме подкрепи. Но това ме доведе до нервен срив“.

Припомняме, че аферата на Кортни и Травис започна през 2020 г. Тогава те бяха просто съседи, а сега двойката не може да си представи живота си един без друг.