Кортни Кардашиян споделя тайните си за успех

Кортни Кардашиян говори за своята диета и петте здравословни навика, на които не изневерява: "Постоянството е ключът към успеха".

Кортни Кардашиян говори за своята диета и петте здравословни навика, на които не изневерява: "Постоянството е ключът към успеха".

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента, виж в галерията по-долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Кортни Кардашиян (гордо!) си показа стриите

41-годишната Кортни Кардашиян използва личната си платформа poosh.com, в която споделя мнението си относно начина на живот, храненето, връзките и други теми с последователите си. Тази седмица най-голямата от сестрите Кардашиян, публикува онлайн съвети от блогъра и треньор Нийяз (@unspokennutrition), които тя самата следва.

"Постоянството е ключът към успехa, когато става дума за диета, както и реалистичен поглед върху нещата. Пет @unspokennutrition трикове за успех на твоя здравословен начин на хранене и живот" - пише Кортни в своя Instagram.

Сестрата на Ким Кардашиян призна, че тези съвети й помагат да поддържа доброто си здраве и фигура. На първо място, тя съветва всички да си поставят постижима цел, преценявайки възможностите си. И след това да се формират постепенно здравословните навици. Кортни споделя, че за нея ключът се крие в малките, но постоянни стъпки, защото тогава резултатите са видими и човек се чувства по-мотивиран да продължи.

Кардашиян признава, че никога не пропуска закуската и я смята за най-важното хранене за деня. Кортни и цялото й семейство спазват кето диета с изразено предпочитание към органичните храни, а след ежедневната си сутрешна тренировка - кланът Кардашиян прави втора закуска с пудинг от авокадо вече цели пет години.