Кортни Кардашиян: „Позволете ми да живея!“

Кортни Кардашиян отговори емоционално на нападките в социалните мрежи, че преяжда.

Неделното предаване на Keeping Up with the Kardashians завърши със спор в Twitter. Хората започнаха да обсъждат менюто и апетита на 39-годишната Кортни Кардашиян. Тя дълго следи дискусията и най-накрая реши да се намеси.

Перфектни или не, те не се притесняват да показват телата си. Виж голите снимки на семейство Кардашиян в галерията долу.

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►►Странният начин на Кортни Кардашиян да отслабне.

„Кълна се, прочетох 100 коментара за това, че постоянно ям, и някои от тях са много обидни. Позволете ми да живея“, обърна се към феновете си Кортни.

Сестрата на Ким Кардашиян пробва много диети и намери тази, която й помага да поддържа добра форма, при това изборът на Кортни се различава от този на другите жени всемейството.

„Кортни тренира и се храни добре. Да, тя не гладува, защото иска да изглежда здрава и не прекалено слаба.Трябва да поддържа нормално тегло, защото фигурата й се различава от тази на сестрите й“, пояснява източник, близък до семейството.

През февруари Кортни тежеше 44 кг при ръст 152 см, тоест едва 16 кг повече от осемгодишния й син Мейсън.

Според данните на Националния институт по здравеопазване на САЩ нормалното тегло при ръст 152 см трябва да е 43-57 кг. Така че тя се стреми да задържи теглото си, не преяжда и не гладува за снимки.

Сутрин Кортни приема добавка с колаген на гладно, пие чаша вода с лъжичка ябълков оцет. Преди тренировка хапва домашен пудинг с авокадо, а след заниманията в спортната зала – предпочита овесена пълнозърнеста каша.

През деня набляга на плодове и зеленчуци. За вечеря може да си позволи лека супа.

Кортни се ограничава в захарта: счита я за враг на красивата кожа.

„Захарта пристрастява и не дава на организма енергията, която му е необходима например за тренировка. Освен това захарта провокира при мен целулит“, казва звездата.

Разбира се, не на последно място в йерархията на навиците на Кортни заема редовното физическо натоварване. Тя тренира 5-6 пъти в седмицата.