Кортни Кардашиян: Момичета, не се срамувайте

Кортни Кардашиян говори за получаването на оргазъм от секс играчки.

Кортни Кардашиян говори за получаването на оргазъм от секс играчки.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента, виж в галерията по-долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Кортни Кардашиян: „Позволете ми да живея!“

Кортни Кардашиян не се срамува да говори откровено на всякакви теми. Звездата от риалитито Keeping Up with the Kardashians миналата година пусна онлайн платформата си Poosh, ориентирана към теми свързани с красота, хранене, пътувания, мода и т.н. Като част от проекта Кортни често интервюира известни личности и дава различни съвети.

Сестрата на Ким говори открито за плюсовете и минусите от използването на вибратор. Според звездата много жени никога не са изпитвали оргазъм, а тя твърди, че той се постига лесно дори и самостоятелно, без намесата на партньор.

„В такива случаи не се срамувайте и опитайте с вибратор. Той ще ви помогне да се отпуснете и ще ви създаде правилното настроение" - съветва Кортни.

Звездата отбелязва, че секс играчките не бива да бъдат приемани като основен източник на удоволствие: "Честата употреба на вибратора може да доведе до загуба на приятното усещане от истинския акт с партньор след това".

„Ако забележите, че сте се пристрастили, но не искате да се разделите с играчката си, тогава, за да не загубите чувствителността си, си направете кратка почивка. Отхвърлянето на вибратора може да отнеме няколко седмици, за да може тялото да се адаптира към новите усещания“ - казва Кардашиян пред западна медия.