Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха (отново!)

Три пъти за щастие: пищната церемония премина в Италия.

Три пъти за щастие: пищната церемония премина в Италия.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента - в галерията долу​

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►►Кортни потвърди: Беше невероятна нощ!

Сватбата на 22 май последва законния брак на Кортни и Травис на 15 май и тяхната "тренировъчна сватба" в параклис в Лас Вегас през април.

Основателката на Poosh се ожени за барабаниста на Blink-182 на интимна сватбена церемония в Портофино, Италия, в неделя, 22 май.

43-годишната Кортни носеше поръчкова бяла мини рокля с корсет с дълъг драматичен воал, а 46-годишният Травис облече елегантен черен костюм - и двамата се довериха на Dolce & Gabbana.


Влюбените си размениха клетви, заобиколени от червени рози и любими хора, включително и от техните общо шест деца.

Източник, присъствал на сватбата, разказва ексклузивно на PEOPLE, че Андреа Бочели и синът му Матео са били гости на събитието. Музикантите изпяли „I Found My Love in Portofino“, „Can’t Help Falling in Love“ и сингъла им от 2018 г. „Fall on Me“.

„Беше невероятен момент и много специално изпълнение“, казва източникът.

След церемонията Къртни и Травис споделиха официални сватбени снимки в Instagram, като надписаха една от публикациите си "щастливи до края на живота си".

Пищните тържества продължиха няколко дни, като започнаха с вечеря в Ristorante Puny в петък вечерта.


Съботните празненства включваха посещение на абатството Сан Фрутуозо за специален обяд. Същата вечер гостите се насладиха на вечеря и танци до късно през нощта във Вила Сан Бартоломео, част от комплекса от имоти Dolce & Gabbana.

В неделя суринта семейството се наслаждаваше на престоящото събитие – Ким Кардашиян дори заведе дъщеря си Норт и дъщерята на Кортни Пенелопе да ядат сладолед — преди да се впуснат в голямата церемония, която се проведе на територията на L'Ulivetta.
Последва прием в Кастело Браун.