Кортни и Травис: съпруг и съпруга?!

Кортни Кардашиян и Травис Баркър предизвикаха слухове за бъдеща сватба.

Снимка: @kourtneykardash

Кортни Кардашиян и Травис Баркър предизвикаха слухове за бъдеща сватба.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента, виж в галерията долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Кортни Кардашиян премина в отбора на обвързаните

42-годишната Кортни Кардашиян и нейният 45-годишен любим, Травис Баркър, прекараха миналия уикенд в Лас Вегас. И както вече подозира мрежата, има огромна вероятност двойката да се е оженила там.

Слуховете за сватбата на двойката възникнаха, благодарение на стилиста на Кортни Глен Коко, който сподели романтични снимки на влюбените и остави много интригуващ коментар: "Сега разбирам защо хората се женят във Вегас. Вегас е място за любов и страхотни забавления"

Самата телевизионна звезда само допълнително обърка феновете, като написа също интригуващ коментар на снимките си с любимия: "Какво се случва във Вегас"

А 15-годишната дъщеря на Травис Алабама само добави масло в огъня, публикувайки в своя профил снимка на баща си и неговата половинка, като написа, че е много щастлива за тях.

Романсът на Кортни Кардашиян с барабаниста на групата Blink-182 стана известен в началото на годината. Те се познават отдавна и дълги години са били просто приятели, но след това връзката им прерастна в нещо повече.

Близки на звездната двойка отбелязват, че вероятно годежът на двойката или вече е факт, или е съвсем близо, защото Травис вече е готов да предложи брак на любимата си: "Той обича да впечатлява Кортни".

Кортни никога не е била официално омъжена, но има три деца от бившия си Скот Дисик. Баркър е бил женен два пъти и от втория си брак той има две деца - син и дъщеря.