Кортни и Травис планират следващата голяма стъпка

Кортни Кардашиян и Травис Баркър се сгодиха преди седмица и вече мислят за следващата стъпка във връзката си - не, не е сватба!

Снимка: @kourtneykardash

Кортни Кардашиян и Травис Баркър се сгодиха преди седмица и вече мислят за следващата стъпка във връзката си - не, не е сватба!

 

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►► Годежният пръстен на Кортни се оказа безценен

Кортни и Травис се сгодиха съвсем скоро и без колебание съобщават, че се надяват да попълнят семейството си до следващата година: „Най-вече биха искали да имат дете заедно. Кортни винаги е искала да има още деца и сега, когато е с Травис, тя мечтае за това още повече. И го иска съвсем скоро!“, споделя близък на звездата пред западна медия.

Много познати и приятели на известното семейство Кардашиян-Дженър споделят, че те всички наистина много обичат децата и всеки от тях може да стане прекрасен родител.

Актрисата и близка приятелка на Кортни, Меган Фокс, наскоро нарече двойката „бъдещи родители“ на наградите на MTV, но очевидно Кортни и Травис скоро наистина ще променят статуса си.

„Те са влюбени до уши и двамата споделят, че никога не са изпитвали толкова силна любов... Кортни е много щастлива. Наистина. Травис я обожава и се отнася много добре с нея."

Припомняме, че двойката вече има деца от предишните си връзки. Кортни има три деца от Скот Дисик, а Травис - две от модела Шана Моклър.