Конфликтът между Ники Минаж и Карди Би расте

Ники Минаж се обърна с нова словесна престрелка към основния си враг в нова песен.

Ники Минаж се обърна с нова словесна престрелка към основния си враг в нова песен.

Най-колоритните визии на Ники Минаж, виж в галерията долу:

Галерия: Най-колоритните визии на Ники Минаж

Виж всички снимки

►►► Женски бой: Ники Минаж хвърли обувка по Карди Би

Враждата между основните представителки на хип-хоп индустрията, Карди Би и Ники Минаж, избухна през 2018 година. Състезанието между изпълнителките беше толкова интензивно, че те не издържаха без скандали. Проблемите дойдоха не само от факта, че момичетата бяха постоянно сравнявани, но по-специално Карди Би беше обвинена, че имитира образа и стила на Ники Минаж, на което тя реагира много остро.

С течение на времето конфликтът между тях дори стигна до бой по време на партито ICONS на Harper's Bazaar пред очите на много хора. А Ники дори хвърли обувка по съперничката си! След това скандалното видео се разпространи из интернет и Карди Би първа се нахвърли на Ники заради клюките, които разпространяваше за новородената й дъщеря.

И сега, след толкова години, когато изглеждаше, че враждата между Карди и Ники вече е стихнала, страстите отново започват да се разгарят. Ники Минаж пуска новото си парче We Go Up с провокативно послание. Изглежда все пак е посветила няколко реда на съперницата си Карди Б.

„Виж, след всички операции си все още грозна. И това ме възбужда. Това не е новина за мен, това не е новина за теб“, се пее в песента. Феновете са убедени, че това определено е препратка към Карди Би, тъй като певицата уж е претърпяла много пластични операции, за да заприлича на нея (според феновете на Минаж).

До момента Cardi B не е отговорила на новото нападение, но феновете вече започнаха истински дебат в мрежата и са сигурни, че враждата им няма да свърши скоро.