Колко струва визията на Кейт Мидълтън за 2020-а година

Предположения?!

Предположения?!

Кейт Мидълтън - стил и женственост​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►► Кейт Мидълтън с рокля за 13 долара

Сигурно няма да повярваш, но общата стойност на похарчените пари за гардероба на херцогинята на Кеймбридж за изминалата 2020-а година е малко повече от девет милиона.

Въпреки че през по-голямата част от годината Кейт бе сред хвалените личности за отговорното им отношение към личния си гардероб - все пак херцогинята подобри собствения си рекорд за най-много публични изяви във вече показвани дрехи, което определено предизвика голямо одобрение и възхищение у аудиторията.

Британското издание Daily Mail обаче смята, че въпреки носенето на "стари" дрехи, дори и само няколкото нови тоалета на съпругата на бъдещия крал струват доста. Например, общата цената на гардероба на Кейт за 2020 г. е била около 94 000 паунда. И трябва да припомним, че повечето от тоалетите бяха показани само в Zoom срещите на Кейт и Уилям.

Най-скъпият тоалет на Мидълтън за годината е изумрудената рокля на Alessandra Rich за 2700 долара, която Кейт носеше през март по време на кралската обиколка в Ирландия, точно преди разрастването на пандемията.

Тази визия на херцогинята струва скъпо. По данни на Daily Mail палтото на Catherine Walker е на стойност около 5200 долара, а обиците Asprey Daisy Heritage за около 30 600 долара. Очевидно страстта на херцогинята към палтата също повлиява на разходите, имайки предвид, че всяко струва между 4000 и 6000 долара.

И за да не се получи объркване, припомняме, че е всеизвестен факт е, че „спонсор“ на гардероба на Кейт не е принц Уилям, а нейният свекър принц Чарлз. Колкото до семейния бюджет - много малка част от средствата за външния вид на Кейт се взимат от него, така че британските данъкоплатци да не бъдат ощетени, а напротив - за тях остава само да се радват и възхищават на Кейти.

Любопитен факт е, че според проучване на платформата LovetheSales, данните показват, че стилът и облеклото на Кейт Мидълтън е три пъти по-търсено и продавано от това на Меган Маркъл (според статистиката - 14 от 16 облекла на Кейт и само едно от шест на Меган).