Колко струва огромният годежен пръстен на Гага

Огромният розов сапфир, който краси ръката на певицата никак не е евтин, както можеш да се досетиш.

Лейди Гага обяви официално преди няколко дни, че наистина е сгодена за своя агент, Кристиано Карино. Тази новина и петъчното настроение са истински повод да отворим шампанското!

Виж какъв годежен пръстен ти приляга според зодията ти (галерията долу):

Галерия: Годежен пръстен според хороскопа ти

Виж всички снимки

Шампанското е достатъчно изискана напитка, единствената, която би подхождала на ГРАМАДНИЯ годежен пръстен, който певицата вече гордо показва на всяка публична изява.

Кристиано Карино е избраникът на Лейди Гага

Слуховете, че Лейди Гага е сгодена за свой подчинен се появиха още през ноември 2017-а година, но тъй като тя нито ги потвърди, нито ги отрече, всички забравиха за тях и се съсредоточиха върху филма с нейно участие „Роди се звезда“.

Гага с пръстена по време на годишното събитието на списание ELLE "Жените в Холивуд", което се проведе на 15-и октомври 2018 г.

Всички, включително и ние, забравихме за годежа дотолкова, че не забелязахме огромната улика на безименния пръст на Гага. Да, певицата носи годежния си пръстен от месеци, но никой не се досети да пита за значението на бижуто.

►►► Топ тенденции при годежните пръстени за 2018-а

Пръстенът, както всичко носено от Лейди Гага, е впечатляващ. Е, не е диамант, но е много рядък вид розов сапфир. Според специалисти, скъпоценният камък е шест или седем карата, а диамантите около него са общо три или четири карата.

По големина ни напомня единствено на кралските годежни пръстени, например този на Кейт Мидълтън (нищо, че нейният е син).

Или пък този на принцеса Юджийн, който е розов (но по-малък).

Лейди Гага никога не е крила пръстена. Той се появи на ръката й още през януари 2018-а, когато притежателката му се появи на червения килим на наградите „Грами“.

Лейди Гага беше с него и на премиерата на „Роди се звезда“ във Великобритания.

И така, колко струва пръстенът?

Специалистите споделят още, че това е т.нар. сапфир Padparadscha. Цената му се движи в диапазона от 300 000 до 400 000 (без да броим диамантите).

Подозирахме, че Кристиано Карино е платил баснословна сума за пръстена на любимата си, но по-интересно ни стана значението на този рядък вид сапфир. От древността се смята, че сапфирите са скъпоценности с мистични свойства. Те могат да се използват по време на медитация, защото помагат на хората да достигнат скрития си потенциал. За Padparadscha казват, че отваря сакралната чакра и лекува безплодие.