Колко струва имението на Бионсе и Джей Зи

Месечната ипотека на Бионсе и Джей може да струва повече от цялата ти къща

Месечната ипотека на Бионсе и Джей може да струва повече от цялата ти къща.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе, виж в галерията по-долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

►►► 10 години брак: Бионсе и Джей Зи в цитати

По информация от проучване на Harper's Bazaar семейство Картър плащат приблизително 134 пъти повече от средната ипотека на американците за своето имение.

Когато гледаме видеа на къщите на звездите и предполагаме, че те струват страшно много пари, се оказва, че всъщност изобщо не се и доближаваме до истината с прогнозите си. Но нека си представим най-страхотната къща на мечтите си... представи ли си я? Е, Бионсе и Джей Зи вече живеят в нея.

Двойката, изградила своето богатство от продажбите на албуми, турнета по цял свят и много други дейности, наскоро се сдобива с ново семейно имение в Калифорния за скромните 88 милиона долара. Заемът им от 52,8 милиона долара е финансиран от Goldman Sachs, по информация на Harper's Bazaar. Накратко, месечните ипотечни плащания на двойката са повече от над 200 000 долара. Да, това са 200 000 долара на месец, според оценките на The Wall Street Journal.

Стилът на Бионсе от началото на кариерата й до днес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Бионсе от началото на кариерата й...

Виж всички снимки

►►► Джей Зи разкрива защо е изневерявал на Бионсе

За да ти създадем още по-ясна представа за цифрите, това е приблизително 134 пъти повече от средните месечни разходи на американците за ипотеката, застраховката и услугите (1494 долара).

Бионсе и Джей Зи едва ли са единствените знаменитости, които купуват имения и поемат големи парични дългове. Семейство Картър харчат повече от 200 000 долара на месец само за ипотеката, плюс останалите разходи = счупи ни се калкулаторът...

Изводът: май е доста готино да си Бионсе!