Колко струва да изиграеш "Уензди"

Да пожертваш много: толкова струва ролята на Уензди за Джена Ортега.

Снимка: @jennaortega
Снимка: @jennaortega

Популярността оправдава всичко?!

Гледайки звездата от поредицата "Уензди", човек може да си помисли, че актрисата е изцяло в свои води и просто е поела и изиграла ролята, без да полага никакви специални усилия - толкова добре се вписа в образа, нали? Естествено, това е много далеч от истината - звездата трябвало да промени много в себе си.


Например, тя се отказва от вегетарианството си,

когато се премества в Румъния, за да снима филма: „В

Румъния храната е много различна от

тази, с която бях свикнала и не отговаряше

на хранителните ми нужди“, казва звездата.

Джена също свалила няколко килограма за ролята, научила се да стреля с лък и да прескача огради. А за да отработи известната походка, Ортега трябвало болезнено да коригира стойката си.

„Позата ми се подобри много, докато работех върху ролята на Уензди Адамс, защото постоянно се стремях да държа гърба си изправен“, припомня си тя. Ортега трябваше да промени и речта си, защото нейният герой говори напълно безчувствено и монотонно: „Прекарах толкова много време в Румъния през зимата, че сякаш съм загубил целия си меланин. В един момент гримьорите просто спряха да ме гримират, защото самата аз изглеждах доста бледа“, каза Джена пред Teen Vogue.

Коя ще бъде най-популярната прическа за 2023 г.

Вижте повече

Коя ще бъде най-популярната прическа за 2023 г.

Ако си уморена от дългите нокти и коса, бързаме да те зарадваме - списъкът с тенденциите LookFantastic 2023 казват, че ерата на всички видове удължения...