Колко дълго би издържала, без да се обадиш на майка си?

Направи си нашия тест, за да провериш как ще се справиш с един въображаем ден в ада.

 
 

Направи си нашия тест, за да провериш как ще се справиш с един въображаем ден в ада.​

Избери собственото си приключение!

Добро утро, слънчице! Съжаляваме, че ти го казваме, но всъщност не е събота, както си мислеше. Петък е. А в момента часът е 11:07, понеже си забравила да настроиш аларма. Какъв е следващият ти ход?

a) Няма проблем, шампион съм в слагането на сух шампоан, докато си мия зъбите.

Отиди на 1

б) Винаги плача по път за работа, така че всичко изглежда наред.

Отиди на 6

10 дестинации, които да посетиш с майка си (задължително!) Виж в галерията долу:

Галерия: 10 дестинации, които да посетиш с майка си...

Виж всички снимки

►►► Новата ти най-добра приятелка: майка ти!

1. Когато пристигаш на работа, шефът забелязва торбичките под очите ти (защо?!) След това проверяваш тревожния списък със задачи, който си съставила предния ден, а сърцето ти потъва още повече, когато виждаш „Запиши си час за зъболекар“.

а) Твърде много е за днес. Ще делегирам това на моя асистент – мама.

Край

б) Ще използвам тази възможност, за да разгадая древния телефон в офиса и да набера номера на зъболекаря, при когото моята колежка каза, че постоянно вървят филми.

Отиди на 2

2. Дисагите под очите ти сега стоят в Много Важна Среща в очакване да представят Много Важна Презентация, когато получаваш съобщение от съквартирантката си, което гласи, че таванът на банята се е срутил. Ти...

a) Псувам пред телефона си, извинявам се на шефа и се махам преди да съм си изгубила ума.

Отиди на 3

б) Загащвам панталоните на голямо момиче и избутвам чувствата си толкова надълбоко, че терапевтът ми ще трябва да ги потърси.

Отиди на 4

3. Когато вече си навън, поемаш дълбоко въздух, представяш си Хари Стайлс, който намига, и броиш до 3. Какво следва?

а) Светът наоколо буквално се срутва. Обаждам се на майка ми, за да я помоля да ми направи вечеря и може би да се премести при мен завинаги.

Край

б) Предполагам, че е време да се срещна с мистериозния си хазяин. Просто имам нужда да се обадя на моята съквартирантка и да се уверя, че той съществува и не е убиец.

Отиди на 4

4. Откриваш, че съквартирантката ти, която има магазин в Etsy, се е опитала да поправи дупката с лейкопласт и завеса за баня. Не е проработило. И така...

a) Призовавам вътрешната си Мария Силвестър и спокойно обяснявам на момичето, че вече няма да му позволя да гледа „Бригада Нов Дом“.

Отиди на 5

б) Най-после осъзнавам, че моята Дева и нейният Водолей не могат да съществуват заедно. „Ало, мамо, може ли да ме прибереш?“

Край

5. Този ден си беше еднопосочен билет за лудницата, но ти премина през него като кралица. Можеш да се обадиш на майка си, за да ѝ дадеш повод да се изфука пред майката на бившия ти от училище.

Край

6. Когато се връщаш на бюрото си, те очакват пет имейла от данъчните. Поздравления, отиваш на проверка!

а) Изписвам в Google „данъчни измами“ и така се изгубвам в черната дупка от схеми, че днес няма да свърша никаква работа.

Отиди на 7

б) Проверявам в Google „как да се преместя в Мексико“.

Отиди на 8.

7. Вървейки към колата си, усещаш как телефонът ти се загрява в чантата. Всъщност гори?! Дори не си знаела, че това може да се случи! Ти:

via GIPHY

a) Стъпквам го на паркинга и се моля за всичките си изгубени контакти и пароли. Имам ли изобщо номера на майка си все още?

Отиди на 9

б) С риск от изгаряния спасявам бебчето си. Бих направила всичко за децата си, ясно? И за майка ми. Трябва да ѝ се обадя, за да ѝ кажа колко много я обичам!

Край

8. От данъчните замлъкват, но какъв ден беше само! Сега трябва да се обадиш на майка си, за да те дари с похвали и определението за данъчна измама.

Край

9. Вървиш към апартамента си, тъкмо готова да се разсъблечеш и да направиш маратон с „Големите малки лъжи“, когато забелязваш бившия си край вратата. Ти...

а) Завъртам се обратно. Отивам в Макдоналдс, а после ще си купя нов телефон, за да се обадя на мама.

Край