Колежка на Зейн Малик го издаде: Той е женен!

Колега на Зейн Малик предизвика слухове за сватбата му с Джиджи Хадид.

Колега на Зейн Малик предизвика слухове за сватбата му с Джиджи Хадид.

Джиджи Хадид - неустоимо секси​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

►►► Зейн провокира слухове за годеж с Джиджи

Този път не е албумът на Зейн, а негова колежка.

Преди няколко месеца в пресата се появиха слухове, че 28-годишният Зайн Малик е направил предложение за брак на 25-годишната си половинка Джиджи Хадид. От тогава последователите на звездната двойка не спират да обсъждат евентуалната тайна сватба. А сега - 41-годишната американска инди певица Ингрид Майкълсън даде нова посока на слуховете по темата.

По време на онлайн гостуване на певицата в Patreon тя разказа за новата си песен „To Begin Again“, по която е работила с Малик. Ингрид сподели, че творческият им процес е бил много необичаен, имайки предвид и че Зейн непосредствено преди това се е оженил.

Изказването на Ингрид за новото семейно положение на Зейн имаше ефекта на експлозивна бомба в социалните мрежи. Феновете започнаха да обсъждат и да подлагат на съмнение думите на певицата, а мнозина се съмняват, че Зейн ще сподели толкова важни новини с човек, който не му е особено близък.

Много малко след интервюто Ингрид се поправи в личния си профил в Twitter, признавайки, че е сгрешила, заявявайки, че Зейн вече е женен. Певицата се извини на всички фенове на двойката, които тя по собствена небрежност заблуди.