Коледното парти на Кардашиян се отменя!

Ежегодното коледно парти, организирано от клана Кардашиян, тази година няма да се състои.

Ежегодното коледно парти, организирано от клана Кардашиян, тази година няма да се състои.

Неизвестни снимки на семейство Кардашиян​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неизвестни снимки на семейство Кардашиян

Виж всички снимки

►►► НЕ спазвай тези съвети на Кардашиян за отслабване

Традиционното коледно парти на семейство Кардашиян се провежда всяка година и то от 1978 г. насам, но ето, че тази година се отменя.

След грандиозното парти за рождения ден на Ким, което между другото предизвика доста голям скандал, сестрите явно решиха да сложат край на големите празнични тържества за тази година.

Дали са осъзнали, че е добре да се пазят взаимно, или просто избягват развоя след юбилея на Ким?

Припомняме, че феновете тогава доста се разяриха по повод на честването на празника на частен остров с доста хора на едно място и то по време на глобална пандемия. (Вероятно и всичко, което сподели след това за изживяването си семейството допълнително ядоса феновете, защото в годината на глобална зараза, страх, смърт и неяснота, Ким и сестрите й показаха как се забавляват и са благодарни за живота, който имат).

Е, няма как да знаем каква е истинската причина за отмяната на коледното тържество, но ето какво отговори Клоуи на въпрос на свой фен в мрежата:

„Случаите на Covid излизат извън контрол в Калифорния, затова решихме, че тази година няма да правим парти за Бъдни вечер... За първи път няма да правим парти на Бъдни вечер от 1978 г., дори не мога да повярвам. Но здравето и безопасността са на първо място! А приемането на тази пандемия сериозно е задължително."