Коя професия ти подхожда най-много

Нумерологията ти разкрива в коя бизнес сфера би се чувствала най-комфортно.

 
 

Нумерологията ти разкрива в коя бизнес сфера би се чувствала най-комфортно.​

Милсиш ли да сменяш работата си? Или направо професионалното направление? Или си от хората, които тепърва ще започват кариерното си развитие?

Какво казва зодията ти за твоята кариера, виж в галерията долу:

Галерия: Какво казва зодията ти за твоята кариера

Виж всички снимки

►►► Най-странните професии в света

Няма значение от кои си, важното е да си в час с актуалните тенденции (да, като при дрехите и козметиката). Вече писахме за професиите, които ще бъдат търсени през следващите години, а сега ти предлагаме да разбереш коя бизнес сфера ти подхожда най-много.

Разбира се, няма по-добър помощник от нумерологията!

Започни изчисленията за рождената ти дата, както следва: първо трябва да събереш всички числа в датата на раждане и да получиш число от 1 до 9.

Например 31.01.1995 г. (3 + 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 5) = 29

Ако получиш двуцифрено число, събери двете числа заедно, докато получиш едноцифрено. Например: 2 + 9 = 11; 1 + 1 = 2

via GIPHY

1

Хората, родени под знака на единицата са отличници в управлението на процесите, което ги прави и добри мениджъри, кризисни пиари, лидери и собственици на самостоятелен бизнес. Основното условие за успех е да управляваш другите и да работиш за себе си.

2

Двойки! Вие сте добри в управлението на семейния бизнес. Вашата силна страна е способността да намирате общ език с всеки човек, така че опитай да се развиеш на позиции като психолог, учител, медиатор или адвокат.

3

Индустрията за красота, реклама, творчество, блогове и всичко свързано с публичността - това е мястото, към което трябва да се стремиш. Опитай се да слушаш интуицията си и тя със сигурност ще те отведе към успеха.

4

Четворките трябва да изберат стабилни професии. Не бъди подвластна на разделението - "мъжки и женски професии" - избери това, което ти харесва и си истински добра в него!

5

Можеш спокойно да се наречеш генератор на идеи и нови подходи. При теб няма опасност да изпаднеш в рутинни и монотонни процеси.

6

Лесно общуваш с хората и това може да бъде твоето оръжие в бизнеса. Определено трябва да се занимаваш с информация и нейната обработка.

7

Седмиците имат добре развит интелект и със сигурност знаеш какво са финанси и икономика. Движи се в тази посока и използвай по най-добрия начин знанията си.

via GIPHY

8

Творческият бизнес е най-добрият вариант за теб. Заеми се да работиш върху всичко ново, нестандартно, необичайно, двусмислено - рутината и ежедневието са категорично противопоказани за теб!

9

Всяка дейност, която е свързана със социалната работа, е подходяща за теб. Развий бизнес в областта на подпомагане на хора, животни и грижа за околната среда. Ще се справиш чудесно!