Коя песен на Бионсе си според зодията ти

Кралицата на поп музиката има толкова много иконични песни, че се чудиш коя от тях да стане саундтрак на деня ти? Няма нужда да се ровиш в YouTube, нека хороскопът ти покаже.

 
 

Ако и ти като нас имаш дни, в които не можеш да спреш да си тананикаш песните на Бионсе, то чети (и слушай) нататък.

Кралицата на поп музиката ни е дарила с толкова много иконични мелодии и видеоклипове към тях, че можем да се наслаждаваме на творчеството й 24/7. И не само това – песните и клиповете й са толкова различни, че спокойно могат да опишат характерите на всеки знак от зодиака.

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Така че, отпусни се, сложи си слушалките и се забавлявай със своя Бионсе хороскоп!

Овен: „Don't Hurt Yourself”

„Когато ме нараняваш, нараняваш себе си. Когато ме зарязваш, зарязваш себе си“, пее Бионсе в песента. Никой (повтаряме НИКОЙ) не може да достигне куража на Овена. Ти си създадена да бъдеш свободна, независима и вдъхновяваща със своята борбена натура. Този сингъл от албума „Lemonade” e създаден за теб.

Телец: „Halo”

Сладка, чувствена романтика – ах-х-х. Тя е нещо, на което представителката на зодията с радост ще се наслади, точно както Бионсе прави в клипа на „Halo”. Пожелаваме ти романтиката да пристигне като облечен в костюм сладур, който не иска нищо друго, освен да се гушне с теб в леглото.

►►► Влюбеният мъж Телец: какво иска той

Близнаци: „Blow”

Затъмнено осветление, каране на кънки, лъскави дрешки и безсрамно флиртуване? Сякаш сценарият на този клип е създаден специално за Близнаците. Споменахме ли, че Бионсе е невероятно секси, шарена и различна в този клип? Да, знаем, че тя самата е зодия Дева, но в нея има и нещо истински Близнашко.

Рак: „Heaven”

Като най-привързания към семейството и приятелите си знак, ти ще почувстваш със сърцето си (дори ще се насълзиш) от тази песен на кралица Би. Носталгичните кадри, с които Бионсе оплаква смъртта на приятелката си са напоени със сантименталност, която ти допада. Ако погледнем от малко по-несериозна гледна точка, бялата дантелена рокля от клипа е облекло, което отива на всеки уважаващ се Рак.

Галерия: Зодиакални съвпадения в стил „Игра на тронове“

Виж всички снимки

Лъв: „Flawless”

Поклонете се, кучки! Лесно е да си представим как грееш в целия си царствен блясък, точно както прави звездата в този клип. Ако се чудиш какво пищно представяне да измислиш за следващото парти, то изгледай видеото няколко пъти.

Дева: „Love Drought”

Ти си сестра по зодия с Бионсе, която също е горда Дева като теб. Но нека поговорим сериозно: лесно ти е да си представиш да си толкова изморена от това да даваш, но също така прекалено отдадена, за да спреш? (Да, дори с цената на това да се тръшнеш на стола, капнала от умора?)

►►► 20 знака, че си обсебена от хороскопа си

Везни: „Upgrade U”

„Луксозният“ клип на Бионсе, обсипан в златисти тонове и скъпи придобивки. Защото всяка Везна заслужава да се къпе в диаманти от време на време!

Скорпион: „Jealous”

Унищожение! Гняв! Идея-фикс! Мрачни нощи, в които се луташ (облечена в ужасно съблазнителна черна дантела), чудейки се дали гаджето ти изневерява. Много пъти си била ревнива „jelaous” като Бионсе, признай си, хищна Скорпионке! Няма да те съдим. Дори да го приемеш обратно след всичко, което ти е причинил.

►►► Какво да правиш, ако той те моли да му изневериш

Стрелец „All Night”

Ти си знакът, който най-добре знае как се прави лимонада от лимони – вечната оптимистка на зодиака. Възходите и паденията, изкачванията и слизанията – всяко позитивно или негативно преживяване те учи как да бъдеш по-добър човек. „Намерих истината сред лъжите“, пее Бионсе в тази песен, с което точно напипва каква е твоята цел в живота.

Козирог: „Run the World”

Любов и слава? О, моля те. Не са ти нужни. Всичко, което ти трябва е едно: власт. Мечтаеш да контролираш света и правиш всичко възможно, за да го постигнеш. Твоята пропита от амбиции зодия е създадена да управлява – и го прави най-добре с перфектно аранжирана хореография.

Водолей: „7/11“

Точно като Бионсе в клипа, ти си момичето с голямата приятелска компания, което организира всичките забавления на групата. Ти щастливо ще окуражиш дивото държание на приятелките си, позволявайки им да направят хотелската стая на пух и прах, например. Всички правят така, нали? (Не, палава Водолейке, само ти!)

Риби: „Mine”

Диплещите се платове, металическият грим, маските и вълнообразните движения – всички те резонират чудесно с характера ти. На другите може и да им се струва прекалено лигаво, но за теб романтичното представяне на „Mine” изобразява идеята ти за това как изглежда истинската любов.