Кой раздели Брадли и Ирина?

Близък до двойката разказва, че Ирина Шейк и Брадли Купър са се отчуждили след филма „Роди се звезда“.

Близък до двойката разказва, че Ирина Шейк и Брадли Купър са се отчуждили след филма „Роди се звезда“.

Най-драматичните холивудски раздели в историята: припомни си ги от галерията долу

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

През изминалата седмица стана известно, че 33-годишната Ирина Шейк и 44-годишният Брадли Купър са се разделили, след 4 години отношения. Всеки ден изникват нови и нови подробности за причините за тази раздяла.

Приближен до двойката съобщава, че причина за разрива в отношенията е дебютната работа на Брадли по филма „Роди се звезда“.

„Брадли беше емоционално отстранен от Ирина, работейки над лентата. Той се дистанцира от нея. Двамата се опитаха да запазят отношенията си, но в крайна сметка всичко се промени“, разказва той.

След тази новина изказването на Купър на „Оскар“-ите, в което той благодари на Шейк за търпението, придоби нов смисъл.

„Ирина и Брадли бяха много прикрити що се отнасяше до личния им живот, и малко хора знаеха, че те имат проблеми, добавя източникът. - Инициатор за раздялата е Ирина.“

Ирина възлагала огромни надежди за общото им бъдеще и вярвала, че само като се роди детето, двамата ще намерят време за сватба, но това така и не се случи. Тя чака нещо голямо от Брадли, но всъщност е нещастна, защото той отделя прекалено много време на работата си – разкрива подробности близкият.

Но според думите на други хора, които познават двойката, Купър се е стараел да прекарва всяка свободна минута с нея и детето. „След сезона на наградите Купър се съсредоточи върху семейството си и се стараеше да прекарва всеки ден с Ирина и дъщеричката си“, съобщават те.

Между другото, се говори, че отдавна двамата живеели собствен живот и изобщо се виждали рядко: „Ако тя е в Лос Анджелис, то той не е в града – и обратно“, разказват източниците.

via GIPHY

Сега предстои Шейк и Купър, чийто роман започна през 2015 г. да се разберат за попечителството над двегодишната им дъщеря Леа.

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти: разбери от галерията долу

Галерия: Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа...

Виж всички снимки