Кои психосексуални грешки провалят отношенията ти с партньора

Както порасналите момичета, така и момчетата, правят редица грешки, които развалят не само сексуалните отношения и по-нататъшния им живот, но и могат да разрушат двойката.

© iStock

Както порасналите момичета, така и момчетата, правят редица грешки, които развалят не само сексуалните отношения и по-нататъшния им живот, но и могат да разрушат двойката.

Първото, което не бива да се прави, това е секс с предишен партньор или партньорка, смятат руски психолози, цитирани от sexnews.ru.

Това може да събуди нови усещания, но и стари преживявания, които може би сте искали да забравите. И ако вашият настоящ партньор научи за това, то най-вероятно сексът с бившия (бившата) ще ви струва днешната връзка.

Галерия: 5 секс пози за ъпгрейд на мисионерската поза

Виж всички снимки

Според психолозите си струва да се избягва обсъждането на броя на сексуалните партньори, които сте имали. Откровените разговори за вашия опит в леглото едва ли ще бъдат приети с удоволствие от партньора и е възможно в бъдеще информацията, която неблагоразумно сте подали, да бъде използвана, за да бъдете засегнат(а) или дори обвинен(а).

Интимните фотографии са изключително лично отношение за всеки, но не трябва да се забравя, че в случай на раздяла те може да станат инструмент за отмъщение или просто да продължат живота си в социалните мрежи. Не всеки би се чувствал добре в тази ситуация.

Не си струва да се шегувате по повод големината на члена на вашия партньор. За мъжете този въпрос е винаги въпрос „на живот и смърт”. Емоционалният удар в тази посока може да доведе до нежелана реакция и да се стигне до тежки последствия. Мнителността на мъжете и тяхната ранимост по този въпрос може да стане повод за караница и дори да се стигне до скъсване на отношенията.

Източник: бгнес.