Кой ме би през устата? Или за най-устатите зодии

И на теб и се е случвало думите да се леят преди мисълта. Изтърсваш нещо и после се пляскаш през устата. Внимавай в изказванията си обаче, за да не съжаляваш после.

И на теб и се е случвало думите да се леят преди мисълта. Изтърсваш нещо и после се пляскаш през устата. Внимавай в изказванията си обаче, за да не съжаляваш после.

►►►В тези три зодии момичетата се влюбват веднага

Овен

Много исках, но така и не намерих начин да поговоря с него“

Не приковавай вниманието на околните върху страховете си, защото ще си спечелиш слава на човек, който се плаши и не действа. А задачата ти е да действаш, дори когато се страхуваш.

Телец

Може ли да не говорим за това сега? Разваля ми се настроението.“

Поне понякога се преструвай, че се интересуваш от живота на другите хора, ако етикетът така го изисква. Егоистичните ти желания са добри за теб, но репутацията на безсърдечен човек няма да ти помогне в живота.

Близнаци

В паралелния свят аз бих...“

Твоята непрестанна рефлексия е инструмент за тренировка на мозъка и ваксина против невежеството. Но не казвай всичко веднага, поне когато си на интервю за работа.

Рак

То е като в миналото, когато бях на 5 и мама ми казваше...“

Не сваляй рачешката си обвивка пред хората: не разказвай за детските си травми, защото всеки, който поиска, ще може да те нарани.

Ето ги и най взискателните зодиакални знаци – в галерията долу

Галерия: Най взискателните зодиакални знаци

Виж всички снимки

Лъв

Не мога да изляза, не изглеждам добре.“

Нормално е понякога да не се харесваш. Но нужно ли е да го споделяш с всеки срещнат? Разбираемо е да го кажеш на най-близките си и на психотерапевта. Но не го публикувай в Instagram, молим те.

Дева

В тази точка си отбелязвам дали ми се е наложило да използвам лубрикант.“

Ти превъзхождаш дори Водолея в опитите си да контролираш всичко. Но през този месец филтрирай думите си. Поне не пускай в нета таблицата, в която си записала качеството на секса и броя пъти, който си го правила.

Везни

Ако премерим „за“ и „против“, отношенията ни по-скоро ме устройват.“

За тези, които не ги познават, отношението на Везните към любовните отношения може да им се стори студено и обидно. Помисли, преди да коментираш разумните причини защо трябва да си до половинката си.

Скорпион

Отивам в командировка с красавеца Борис. Как да не изневеря на мъжа си.“

Всеки себеуважаващ се Скорпион знае как да разруши собствения си живот. Деструктивното начало е твой стар приятел. Но другите хора може да се изплашат от нормалните за теб мисли.

Стрелец

Има специалисти, които мислят по друг начин и те си имат своите причини!“

Ако все още не си сигурна за нещо, запази терзанията за себе си. С околните споделяй мислите, дошли в резултат на дълги размисли, защото неуверено подадената информация се възприема лошо от хората.

Козирог

На теб просто ти е необходимо...“

Мозъкът на Козирога е заточен в затвора на решенията, често чужди. Но не давай непоискани съвети, защото рискуваш в отговор да получиш порция обидни наблюдения.

Водолей

Разбира се, обикновеният човек няма да забележи, че...“

Критичността към негласните правила ти помага да развиваш самостоятелността си. Но по-добрият вариант е да се държиш предсказуемо: не поствай в социалните мрежи мемове за бърнуат и дауншифтинг, когато си се захванала с голям проект.

Риби

Първата любов никога не си отива.“

Твоят партньор е щастлив до този момент, до който не му кажеш в порив на откровеност, че до ден днешен обичаш бившия си. Разбира се, него първо, но и онзи, предишния, също. По твой си начин.