Кой каза, че през зимата не може да си секси атрактивна?

Колко пъти си чувала, че зимата е най-кофти моментът да блеснеш с визия (и то само защото всички сме облечени като „зелки“? Или пък – друг любим мит ни е – че на ски пистата или във фитнес залата е по-добре никой да не те вижда (особено обектът на желанията ти)… Глупости!

 
 

Колко пъти си чувала, че зимата е най-кофти моментът да блеснеш с визия (и то само защото всички сме облечени като „зелки“? Или пък – друг любим мит ни е – че на ски пистата или във фитнес залата е по-добре никой да не те вижда (особено обектът на желанията ти)… Глупости!​

Красива си навсякъде и по всяко време, особено ако си избрала точните дрехи и аксесоари за фигурата си, настроението и сезона. Да, някои момичета са на мнение, че зимата не е най-сексапилният сезон, но ние сме убедени, че можеш да бъдеш красива, актуална и зашеметяваща и през този сезон. Дори е задължително!

Впечатли всички на пистата!

Ясно е, че сама по себе си си достатъчно впечатляващата (както и уменията ти на пистата), но ако добавиш нещо по-ярко към цялостната си визия (разбира се, в актуалните цветове за новата 2022-ра година), определено няма как да останеш в сянка. Има ли нещо по-говорещо само по себе си от яке със смел акцент?

На твоето внимание: NORTHFINDER, Непромокаемо ски яке Kailynn

Якето е със стилна кройка по тялото, с качулка и подгъв с регулиране. То е непромокаемо и ветроустойчиво, разбира се, за да ти е топло и комфортно, превземайки пистите (и погледите!)

"Стилът е начин да кажеш кой си, без да се налага да говориш." – Рейчъл Зоуи

Е, зимните дрехи също има какво да кажат. Дори „обикновеният ти пуловер“.

Обичаш уюта – ти самата си уют.

Да пиеш чай в компанията на любим човек, е незаменимо, нали? Това не е просто обикновено утоляване на жажда, а процес, който те обогатява толкова много, че дори и да не предполагаш! Да изпиеш чаша чай с приятел, означава да стоплиш тялото си, да хидратираш кожата си, да пречистиш организма си, да стоплиш душата си, да усетиш уюта на отношенията ви и да се почувстваш у дома, въпреки че може и да си на хиляди километри от него точно в този момент. Чаят е бързият портал към домашния уют, както и любимият ти пуловер, който няма да спрем да споменаваме. Какво да правиш, пристрастия!

Представяме ти нашата представа за красив уют: BRAVE SOUL, Поло Ethine с плетка осморка

Плетеният пуловер е тип поло с дълъг ръкав. Чудесно топло и уютно решение за кратките зимни и студени дни. Хубаво е да има нещо, което те прегръща постоянно, нали?

Чувствай се секси! Бъди секси! Завладявай със сексапил!

"Във фитнеса не може да бъдеш секси, колкото и да се стараеш" – чувала ли си това твърдение? Е, готови сме да поспорим! Точно там е мястото, където безспорно погледите могат да бъдат в перфектното ти, изваяно тяло, подчертано от прилепналия клин и спортната блузка. Да, проблем е, когато се потиш жестоко, тренирайки, и да, невинаги е много привлекателно, но затова пък винаги можеш да приготвиш няколко чифта дрехи (не се притеснявай да вземеш половината си гардероб!) не се знае с кого ще се засечеш в залата! Така че освен желание, мотивация, дисциплина и редовни тренировки – ти трябва и голям спортен сак, в който да побереш всичко необходимо, без да личи, че половината ти апартамент е вътре (все пак всичко, което трябва да виждат и знаят околните, е, че ти си естествена и изглеждаш еднакво добре по всяко време и при всички обстоятелства!)

Какво ще кажеш за: Napapijri, Чанта Equator с лого в бледорозов цвят

Спортният сак е със стандартни размери (33х64х34), с две фиксирани дръжки и една регулируема, отделяща се. Сакът разполага с външни и вътрешни джобове с цип за по-лесно организиране на багажа ти. Можеш да го използваш както за тренировка, така и за уикенд пътешествието ти. Стои еднакво елегантно.

И последно (засега). Следващият път, когато чуеш, че зимата е период на зимен сън, време за очакване на пролетта и нищо повече, ще повярваш ли отново?