Кой е най-популярният член на кралското семейство?

Не, не е кралицата!

Не, не е кралицата!

19 гениални трика за красота на кралските красавици​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 19 гениални трика за красота на кралските красавици

Виж всички снимки

►►► Защо кралските особи не си приличат с Insta принцесите

През последната година множество разнообразни събития задържаха цялото кралско семейство в центъра на общественото и медийното внимание. Изглежда, че за всички членове на двора би могло да се каже, че са сред най-популярните медийни личности, но ново проучване показва кой от монарсите представлява най-голям интерес за обществеността.

Проучване, проведено от младежката благотворителна организация STEM4, анализира интереса към известни личности и общественици, включително музиканти, създатели на онлайн съдържание, спортисти и лидери на общността. Така че, според изследването, най-популярната кралска личност е... Меган Маркъл!

Тя получaва 21% от гласовете на респондентите (от общо 1032), което я прави много по-популярна от Кейт Мидълтън, която между другото е получила само 11%.

Е, имайки предвид, че херцогинята на Съсекс през последната година беше обект на множество коментари и критики поради негативното въздействие, което тя и принц Хари имаха върху кралското семейство, може би не е изненада.