Kohi Kohi Beach Bar: с дъх на екзотика

Знаеш ли, че от японски, Kohi се превежда, като кафе? Името на това заведение, кацнало на брега на къмпинг „Градина“, изобщо няма да те подведе!

 
 

Знаеш ли, че от японски, Kohi се превежда, като кафе? Името на това заведение, кацнало на брега на къмпинг „Градина“, изобщо няма да те подведе!

От Анита Райкова

Ако и ти си в района на Созопол, то една от задължителните дестинации за плажуване е Kohi Kohi Beach Bar. Със своята екзотична атмосфера и отношение към детайла мястото те отвежда някъде далеч, в свят на сини мечти и средиземноморски бриз. Тук всичко е създадено от естествени материали. Заведението демонстрира отговорност към природата, а посещението му гарантира истинско гастрономическо приключение. Освен това там наистина предлагат най-доброто кафе (проверено!). Но не само. Очаква нещо много повече!

Ако си в настроение за коктейли, това е мястото, на което ще получиш най-готината напитка. Обслужването наистина е на високо ниво, персоналът – винаги приветлив и усмихнат. Фен ли си на джина? Тогава задължително пробвай „Том Колинс“. От опит твърдя, че тук са постигнали перфектното съотношение между съставките. Ако пък си на безалкохолна вълна, то тогава фрешът от диня, чиято чаша е самата диня, е MUST! И всичко останало в менюто всъщност. За фрешовете и лимонадите се използват само прясно изцедени плодове, без концентрати, превръщайки ги в здравословна бомба.

Гладна ли си? Богатото им, здравословно меню ще задоволи дори най-претенциозните клиенти. И да не забравиш да си поръчаш от домашния им хляб. Правят го там, по специална тяхна рецепта и е наистина страхотен! Опитай също пиците и сандвичите. Обещавам ти, няма да съжаляваш. Ако ти се хапва нещо леко, салатките също са прекрасен избор, защото зеленчуците са гарантирано свежи. И за да бъде екзотиката пълна, тук можеш да се насладиш и на наргиле.

Kohi Kohi Beach Bar, „Градина“, те очаква!