Когато можеш да свършиш само по определен начин

Да се самозадоволяваш е страхотно – дори и когато изисква намесата на домакински електроуред. Но ако винаги използваш един и същи подход, това може да ти попречи да свършиш с половинката си. Имаме решение.

 
 

Да се самозадоволяваш е страхотно – дори и когато изисква намесата на домакински електроуред. Но ако винаги използваш един и същи подход, това може да ти попречи да свършиш с половинката си. Имаме решение.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм - в галерията долу

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

►►►Оргазъм насън? Разкрихме истината на загадката

Джули*, на 29, преживява невероятни оргазми. Каква е уловката? Те са с прахосмукачката й. „Веднъж я бях яхнала и усетих, че ми става приятно. Силните вибрации, които усещам върху клитора си ме накараха да свърша и това се превърна в единствения начин, по който мога да свърша“, казва тя. Подходът на Джули е уникален, но експерти казват, че фактът, че може да изпита оргазъм само по един определен начин, не е толкова рядък. „Много жени тренират телата си да свършват с определени движения и после им е трудно да получат оргазъм, когато мъж им доставя тези усещания.”, казва д-р Глория Брейм, автор на Истината за секса (The Truth About Sex). Ако ти е трудно да изпиташ оргазъм с половинката си, имаме някои съвети как да изпиташ същото усещане, докато си с него.

*Имената са променени.

Имаш нужда от... силни вибрации

Силни трептения – като тези, предизвикани от вибратор, или, ами, прахосмукачка, са на първо място в усещанията, към които се пристрастяват жените. Причината: „Клиторът ти е пълен с нервни окончания, които носят приятни усещания и се разпростират из цялото влагалище – обяснява Брейм. – Така че дори и да поставиш върха на вибратора само на едно място, трептенето изпраща моментално усещания по всички нервни пътеки“. За да наподобиш това с партньора си, ще трябва да пренесеш малко вибрации в леглото. Избери си поза, която ти дава лесен достъп до клитора ти, като например кучешката. И докато той движи пениса си в теб, използвай малък, джобен вибратор върху мястото, където се възбуждаш най-много. Колкото по-малък по размер, толкова по-малко застрашен ще се чувства той. Не само че ще изпиташ същите усещания, с които си свикнала, но и през това време той ще се движи в теб, което ще ти гарантира страстен край.

Какво възбужда всяка зодия - в галерията долу

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

Имаш нужда от... триене

Дали става въпрос за триене от мебел или дланта на ръката ти, причината, поради която жените разчитат на това движение, е цялостното усещане за триене, което създава. „Колкото по-голяма зона стимулираш, толкова повече нерви възбуждаш и имаш по-голям шанс да свършиш”, казва Брейм. „Можеш да изпиташ това усещане с него, като прибавиш и малко промяна в мисионерската поза”, съветва д-р Арлийн Голдман, съавтор на Тайни на Сексуалния Екстаз (Secrets of Sexual Ecstasy). Вместо да го караш да ляга между коленете ти, остави краката си затворени и ги задръж така, когато той влиза в теб. Горната част на ствола на пениса му ще се търка в клитора ти и ще ти създава същото ООООО-да усещане.

Имаш нужда от... течаща вода

Помниш ли сцената в Американски пай: Отново заедно (American Reunion), където героинята на Алисън Ханигън се отказва от секса за сметка на соло сесия с душа си? Това е, защото душът създава идеалното количество натиск върху твоята G-точка, а топлата вода повишава притока на кръв към гениталиите ти. За да пресъздадеш тези елементи, ти трябва бутилка загряващ овлажнител. Намажи пениса му с количество колкото монета и го яхни. Наведи се напред, докато се движиш нагоре-надолу. „Можеш да контролираш натиска, точно както във ваната – казва Голдман. – Освен това овлажнителят увеличава притока на кръв по същия начин. Крайният резултат: безумно горещ финал.