Кога точно можеш да срещнеш любовта през август 2023 г.?

Въпреки факта, че през целия август ще бъдем под влиянието на ретроградна Венера е напълно възможно да срещнеш любовта на живота си в края на лятото. Въпреки че казват, че се появява внезапно, това събитие все още може да се предвиди.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Нумеролозите посочват благоприятните дати за намиране на любовта през август и разказват за дните, които са идеални за създаване на силни и щастливи връзки през последния месец на лятото. Освен това експертите споделят и правилата, които ще ти позволят да определиш индивидуалния код на благоприятна дата за запознанства.

Алгоритъмът за изчисление се състои от няколко етапа:

Първата стъпка е сборът на числата. За да получиш желаното число, трябва да събереш всички числа, съставящи деня, месеца и годината. Например за дата 01.01.2023 г. кодът ще бъде 9 (1 + 1 + 2 + 2 + 3).

Втори етап. Ако сборът на числата надвишава 22, тогава от него трябва да се извади числото 22. Например да вземем датата 15.08.2023 г. Сборът от всички числа е 30 (15 + 8 + 2 + 2 + 3). Така кодът на датата ще бъде 8 (30 - 22). Числото 22 има специално значение, свързано с колодата Таро, която има 22 големи аркани. Това е свързано с нумерологията и използването на тайнствени стойности за описание на качествата на числата.

Трети етап. Ако след изваждане на числото 22 полученият резултат е по-голям от 10, тогава е необходимо да добавиш компонентите един към друг. Това е нужно, за да се запази кодът винаги в диапазона от 1 до 9.

Идеалните дати за запознанства през август

Най-благоприятните дати за среща със сродната душа през последния месец на лятото ще бъдат: 3, 6, 7, 10, 14, 17, 19 и 26 август.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Нека разгледаме всяко число поотделно.

3 август

Числото 3 говори за растеж и изобилие. Сборът на датата 08/03/2023 е равен на 18: събириме до единичност и получаваме 9. Девет е числото, което отговаря за комфорта и уюта в къщата. Характеристиките на двете числа влияят пряко върху създаването на силен съюз.

6 август

Числото 6 в нумерологията означава изкуство. Свързва се и с любовта, красотата и хармонията. Също така 6 отговаря за идеалните взаимоотношения и мечтания съюз. Ако погледнеш целия ден на 06.08.2023 г., сборът е 21. Стигаме до еднозначност и отново стигаме до числото 3 – символ на изобилие, мир и хармония.

7 август

Числото 7 е подарък за хора, които обичат динамичния начин на живот: пътуването и чувството за свобода. Ето защо срещата на любовта или запознанството със сродната ти душа е най-подходяща в този ден за двойки, които се разпознават в тази характеристика. Енергията на датата ще внесе ярки събития и движение в отношенията ви. Сборът на датата показва числото 22. То символизира въплъщението на висши желания и идеали в реалност.

10 август

Десетката в нумерологията е символ на пари, късмет и успех (10 + 8 + 2 + 2 + 3 = 25; 25 - 22 = 3). Три означава растеж, баланс, тоест хармония и просперитет. Тази комбинация не може да бъде лоша основа за започване на връзка или запознанства.

14 август

Числото 14 е духовна връзка, когато хората знаят как да упражняват умереност и да спазват златната среда. Сборът на датата 14.08.2023 г. дава 29. Извадете броя на арканите: 29 - 22, получава се 7. Цифрата, която освен всичко друго говори за динамика и способност за преговори, въпреки състезателното настроение в Двойката. Среща или запознанство на тази дата ще позволи на двойката винаги да намира общ език в трудни ситуации.

17 август

Числото 17 представлява подкрепата на ангелите пазители, творческата енергия, приятелството и романтичните връзки. Общо датата 17.08.2023 г. дава 32. Извади 22, получаваш 10, числото, което носи късмет, успех и паричен просперитет.

26 август

Числото 26 е парична цифра, символ на растеж, кариера, както и семейна стабилност. Ако събереш датата, получава се 41. Следвайки алгоритъма, извади 22 от 41 и получаваш 19. След това го сведи до стойност, по-малка от 10: 1 + 9 = 10; 1 + 0 = 1. В резултат на това получаваш едно. Звеното едно е символ на Слънцето, източник на енергия, успех и традиция. Тази дата е подходяща за двойки, които се придържат към традиционните възгледи за създаване на семейство. Денят е благоприятен и за романтични събития.

5 грешни схващания, които пречат на здравите взаимоотношения

Вижте повече

5 грешни схващания, които пречат на здравите взаимоотношения

Ако отношенията с партньора ти не ти носят щастие, а пораждат само отрицателни емоции, чувстваш се неудобно и смяташ, че интересите ти не се вземат предвид,...