Тест: Кое животно виждаш първо?

Отговорът на въпроса кое животно виждаш, поглеждайки картинката, ще разкаже много за характера ти и ще определи доминантните черти в него.

Изборът ти на животно разкрива истинската ти същност

Отговорът на въпроса кое животно виждаш, поглеждайки картинката, ще разкаже много за характера ти и ще определи доминантните черти в него.

Жребец

Ако жребецът е първото, което си мярнала, ти действително си амбициозен човек. Дива, свободна и сурова, ти умееш да бъдеш свободна, въпреки всичко. Никога не се отклоняваш от работата и не си от тези, които избягват борбата. Общуваш с вътрешното си „Аз“, което е готово да се доказва постоянно. Личността ти е образцова, честна и управляема.

►►►Тествай за секунди и половинката си с помощта на животните

Кокошка

Ако именно кокошката е първият образ, който забелязваш, основната характеристика на личността ти е настоятелността. Кокошката не е кротко същество, тя е бърза, умна, настоятелна и, въпреки малките си размери, както е известно, е „стабилна“.

Краб

Твърд отвън, мек отвътре – ти споделяш тези черти с рака, ако това е първото животно, което си различила на картинката. Всеизвестно е, че раците са много лоялни. Подразбира се, че ако сама се вгледаш в себе си, ще установиш, че винаги си била вярна (знаеш ли това, или не си го знаела досега?). Винаги си поставяла нуждите на близките си пред своите и дори в най-дивите си мисли не си предавала тези, които са ти се доверили.

Богомолка

Това е майсторът на чувствата и търпението. Тя може да остане неподвижна с часове, очаквайки да се появи плячката й. Ако богомолката е първото животно, което си видяла, то тогава ти наистина притежаваш силни инстинкти. Вътрешният ти глас те ръководи и явно общуваш в твоето първородно „Аз“. Ходиш по своите си пътища и често получаваш това, което искаш.

Вълк

И сам воинът е воин! Вълците, както е известно, живеят в глутници, но в същото време те са самотни същества, безстрашни и категорични. Ако си видяла първо вълка, има вероятност вътрешното ти „Аз“ да е толкова силно е безстрашно, както е при това животно. Ти можеш да се движиш с тълпата, но личността ти винаги ще се откроява пред останалите.

Куче

Верни, добри, защитаващи слабите и истински безкористни същества. Всички знаят кои са чертите, присъщи на кучето, но в действителност са малко тези, които наистина разбират тези техни качества. Ако си видяла първо кучето, ти можеш да бъдеш лоялна, но твърда, смела и любяща, защитаваща и игрива едновременно. Ти си смесица от най-редките и невероятни черти на характера и, никак не е странно, че всички те обичат, или поне тези, които са успели да те опознаят.

Орел

Див, свободен и създаден да лети нависоко, орелът е един от най-ярките хищници в природата. Ако си забелязала орела веднага, това показва, че ти също си съсредоточена в това, с което си се захванала, и вървиш право към целта. Никога не се отказваш от решенията си.

Пеперуда

Тя е най-известният символ на красотата и промените. От какавида се превръща в едно от най-елегантните творения на природата. Ако пеперудата е първото животно, което си видяла, ти по-скоро си носител на гореспоменатите черти. Адаптивна си, гъвкава, можеш да промениш себе си въз основа на потребностите си и умееш да правиш всичко, което е необходимо, за да вървиш в правилната посока.

Гълъб

Символ на мира и вечната любов – гълъбът, е уникално животно. Ако той е първото създание, което си откроила на картинката, вероятно си мъдър човек. Ти си спокойна, търпелива, грижиш се и живееш в мир със себе си. Това е едно от най-трудните неща, които могат да се постигнат в живота, и ти си способна да завладееш света с минимални усилия от твоя страна. Винаги ще бъдеш символ на надеждата за някого.