Кое е момичето, отхвърлило Бен Афлек

Бен Афлек поискал да се запознае с момиче в приложение за запознанства, но тя го отхвърлила. Ето коя е тя.

Снимка: @nivyjay

Бен Афлек поискал да се запознае с момиче в приложение за запознанства, но тя го отхвърлила. Ето коя е тя.

Най-драматичните холивудски раздели в историята​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

►►► Бен Афлек остава ерген

След раздялата си с 33-годишната Ана де Армас, 48-годишният Бен Афлек бързо се оказа готов да се впусне в нови преиключения и нова връзка. Стана ясно, че актьорът има профил в популярно приложение за запознанства, където се опитал да намери щастието в личния си живот.

Вниманието на актьора било привлечено от блогъра и модел Нивин Джей, която сама разказа за "срещата си" с холивудския актьор.

Моделът публикува видео в TikTok, което незабавно набра популярност и разкри какво точно се е случило между блогърът и актьорът.

Според нея, когато е видяла профила на Бен в известията си, Джей е помислила, че профилът е фалшив, така че не е отвърнала на неговото „съвпадение“.

Актьорът очевидно се е наранил от факта, че Нивин го е отблъснала, така че той й връща с видеоклип, в който пита защо тя го е „отхвърлила“. Като доказателство за думите си Нивин публикува видеото, изпратено и от Бен.

@nivinejay

Sorry Ben ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp

original sound - Amir Yass

В интервю за западна медия Нивин заяви, че няма намерение да се подиграва с актьора: "Не исках да му се присмивам в това видео. Присмях се на себе си... Мислех, че това е фалшив профил"

Кога точно Бен се е опитал да се "срещне" с Нивин, не е ясно, но слуховете, че използва популярното приложение, се появиха за първи път през 2019 г., когато все още не беше известно дали това е истинският му профил.