Коди Симпсън: С Майли нямаше как да се получи

Бившата половинка на Майли Сайръс за първи път коментира раздялата им.

Бившата половинка на Майли Сайръс за първи път коментира раздялата им.

Звездните раздели през 2020​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звездните раздели през 2020

Виж всички снимки

►►► Коди Симпсън е неузнаваем. Майли Сайръс е виновна

След развода с Лиъм Хемсуърт, връзката на Майли Сайръс с Коди Симпсън се оказа най-дългата за звездата. Защо се разделиха така и не стана известно, но бившите влюбени са успели да запазят добри отношения помежду си. За аферата с 28-годишната Сайръс Симпсън коментира за първи път в интервю за австралийско предаване.

"Познавахме се отдавна. Тя винаги е била творчески човек. Постепенно преминахме от това да бъдем просто приятели и да прекарваме време в компанията на общи приятели, да сме заедно като двойка... Всичко завърши по доста приятелски начин. Това беше един от онези етапи, през които преминавате и благодарение на това научавате много"

Сега Симпсън споделя, че е щастлив в новата си връзка - той се среща с модела Марлос Стивънс.А сърцето на Майли все още е свободно.

Наскоро Майли също коментира раздялата си със Симпсън, но тя отбеляза, че всеки работи върху себе си, защото това, което са научили във времето, в което са били заедно е, че "двете половинки не могат да образуват едно цяло". Майли обаче коментира, че е убедена, че след години приятелство с Коди, пътищата им със сигурност ще се пресекат в бъдеще: "Приятели сме от 10 години и ще продължим да бъдем такива. Не е нужно да го превръщаме в драма".