КОД НЕОН: Джесика Частейн и ослепителната ѝ рокля на Michael Kors

Визия, забелязваща се от километри

от

© Getty Images

Джесика Частейн пристигна на червения килим за премиерата на „Джордж & Тами“ в Лос Анджелис, облечена в ослепителна зелена рокля на Michael Kors от колекцията за пролет-лято 2023 г. За да отпразнува новия си минисериал, Частейн заложи на неон, и ако целта й е била да насочи всички погледи към себе си – мисията е изпълнена.

Дълбокото деколте, голият гръб, тънките презрамки и макси дължината, стигаща чак до земята, гарантираха женственото й и елегантно излъчване. Тя така или иначе го носи винаги със себе си, но с тази рокля беше просто неотразима. А и ни напомни, че е добре, от време на време, да прибавяме малко повече цвят в ежедневието си.

© Getty Images
© Getty Images

Актрисата допълни стайлинга си с чифт висящи обици от Gucci, с които внесе стилен завършек на модния си ансамбъл. В избора й на тоалет й помогна известната стилистка Елизабет Стюарт. Тя работи и с още много популярни личности като Кейт Бланшет, Виола Дейвис и Джулия Робъртс.

Най-стилните рокли от новите есенни колекции, виж долу в галерията:

Галерия: Най-стилните рокли от новите есенни колекции

Виж всички снимки

„Джордж & Тами“ разказва историята на връзката между певците Джордж Джоунс и Тами Уайнет. В минисериала участват Джесика Частейн, Майкъл Шанън, Стив Зан, Кели Маккормак и Кейти Миксън.

Джесика Частейн и невероятната ѝ червена рокля на Zuhair Murad

Вижте повече

Джесика Частейн и невероятната ѝ червена рокля на Zuhair Murad

Елегантна репетиция преди предстоящите „Оскари“