Кайли Дженър се появи полугола на ревюто на Balmain

Къде беше тази рокля, когато се разхождахме на плажа през юли?

от

Кайли присъства на няколко модни шоута в Париж, но най-провокативна бе визията й, избрана за представлението на Balmain, на което се появи в полупрозрачна плетена рокля с дълбоко V-образно деколте и мигновено насочи светкавиците на фотоапаратите към себе си.

Дженър стилизира тоалета си с невидими силиконови обувки на висок ток. Наистина бяха невидими! Както знаеш, този тип сандали бяха супер актуални през изминалите месеци, изглежда, че Кайли все още не може да се откаже от тях. Признаваме си, че и на нас ни беше трудно, но все пак се примирихме и ги прибрахме в кутията, та ще си почиват там доста дълго време…

Шер на подиума на Balmain: На 76, но сякаш времето беше изцяло под неин контрол

Вижте повече

Шер на подиума на Balmain: На 76, но сякаш времето беше изцяло под неин контрол

Шер, моля те, сподели продуктите, които използваш!

След като Кайли бе една от избраните VIP гости на Оливие Рустейн, тя не пропусна да се снима с него. Определено изглеждаха доста близки!

© Instagram

Освен с появата на Шер на подиума, дизайнерът ни изненада и с впечатляващата си интерпретацията на ренесансови картини, отпечатани върху голяма част от дрехите, вдъхновен от епохата, през която обществото събужда интереса си към класическите учения, изследването на света и развиването на културни постижения в езика, изкуството и науката.

Галерия: С какво ни впечатлиха дизайнерите в Милано?

Виж всички снимки