Клои Кардашиян разкри тайната на добрата фигура

Клои Кардашиян разкри как е свалила 27 килограма след раждането на дъщеря си.

Клои Кардашиян разкри как е свалила 27 килограма след раждането на дъщеря си.

Сестрите от клана Кардашиян без и с грим, виж в галерията долу:

Галерия: Сестрите от клана Кардашиян без и с грим

Виж всички снимки

►►► Клои Кардашиян призна, че си е слагала филъри на лицето

Преди две години Клои Кардашиян за първи път стана майка.

След бременността звездата се възстановила твърде бързо, но след самото раждане звездата решава да си върне старата форма. И ето, че сега е с 27 килограма по-малко. Как е успяла да се справи толкова добре? Самата тя разказва в интервю пред сестра си Ким - в личния й онлайн канал в социалните мрежи.

„Ако искаш да отслабнеш значително – диетата и упражненията трябва да вървят ръка за ръка. Сега тежа, колкото обикновено – около 68 кг. Понякога тежа по-малко (около 63-64 кг и смятам, че това е много добре)“ – признава Клои.

Сега, когато Клои е изолирана в дома си, тя отделя повече време на физическите упражнения, а не толкова на диетата.

„Не следя какво ям. Но това не означава, че се тъпча с чипс през целия ден. Въпреки че обичам всичко, което Тру яде… Никога не знаеш дали ще има утре, така че предпочитам да положа повече усилия във фитнеса, отколкото в кухнята“ – казва Кардашиян, като признава, че не иска да живее „нещастен живот“, в който трябва да се лишава напълно от любимите си храни.

Клои твърди, че основното правило е да се намери балансът в диетата и упражненията.

„След като постигнете целите си, може да поддържате резултатите като това означава, че не е нужно да се лишавате съвсем от всички удоволствия в живота“.

Миналата година Кардашиян сподели, че е тежала 92 кг и че е успяла да отслабне не много бързо.

„Ако имах време за тренировка, не пропусках. Но е невъзможно да получите резултат за един ден. Все пак ви е отнело девет месеца, за да натрупате това тегло, така че дайте си поне една година, за да го свалите“ – казва Клои.