Клои обясни защо снимката й трябва да се премахне

Клои Кардашиян обясни защо настоява снимката й да бъде премахната от мрежата: „Моят образ е моят избор“.

Клои Кардашиян обясни защо настоява снимката й да бъде премахната от мрежата: „Моят образ е моят избор“.

Сестрите от клана Кардашиян без и с грим​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сестрите от клана Кардашиян без и с грим

Виж всички снимки

►►► Премахнете снимката! Кардашиян заповядват

Проблемът с неретушираната снимка на Кардашиян изглежда няма да приключи толкова лесно и бързо, колкото иска семейството. Както Page Six съобщи - снимката се е оказала в мрежата по грешка (или не точно), но при всички положения без разрешението на Клои или асистентите й. Ето какво обясни Кардашиян като мотив за изтриването на снимката от интернет:

"Това съм аз и моето тяло, неретуширано и нефилтрирано. Тази снимка, публикувана тази седмица, е истинска и красива, но през целия си живот се боря за добрата форма на тялото си. И когато някой ви направи снимка, която не ви ласкае - заснема те при слаба светлина или не показва тялото ти такова, каквото е, след като си работила толкова усилено върху него и след това го сподели със света - трябва да имам право да поискам да не се споделя - без значение дали съм аз или някой друг. Няма значение за кого става дума..."

За да докаже, че снимката, образувала скандала е стара и не е нужно да й се обръща толкова голямо влияние - Клои публикува ново видео в профила си, на което позира гола:

"Да, направих видео, за да ви покажа, че всичко това не е фотошоп" - пише тя.